Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

News Header Fractal

Νέο Peugeot 5008 SUV

PEUGEOT_5008_640_480

Νέο Peugeot 5008 SUV

Το όνομα παραμένει, αλλά το concept είναι εντελώς καινούργιο : το νέο PEUGEOT 5008 ανοίγει νέους δρόμους, αυτούς των μεγάλων 7-θέσιων SUV της κατηγορίας C.

New-Expert-640_480

Νέο Peugeot EXPERT Van

Το νέο PEUGEOT Expert έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της μάρκας στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων

RALLY DAKAR 2017

Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

peugeot

Τον περσινό θρίαμβο των PEUGEOT 2008 DKR επανέλαβαν στο φετινό ράλι Ντακάρ τα PEUGEOT 3008 DKR επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία της γαλλικής ομάδας με ένα ανεπανάληπτο «1-2-3» όπου οι Peterhansel/Cottret, Loeb/Elena και Despres/Castera κατέλαβαν και τις τρεις θέσεις του βάθρου!

Peugeot Facebook Chatbot

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας μέσω του Facebook Messenger

PEUGEOT FACEBOOK CHATBOT

Η εξέλιξη και η χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα στον κόσμο της τεχνολογίας σήμερα. Βρίσκει εκατοντάδες εφαρμογές και υπόσχεται να απλοποιήσει διαδικασίες με έναν τρόπο πολύ πιο εξελιγμένο και προσωποποιημένο από μια γενική αναζήτηση στο web.

Στην κατεύθυνση αυτή η Peugeot πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και είναι η πρώτη εισαγωγική εταιρία αυτοκινήτων στην Ελλάδα που ενεργοποιεί τη νέα λειτουργία Facebook, το Facebook Chatbot!

Η ιστορία της Peugeot

Ολα άρχισαν το 1812 στην περιοχή Sous-Cratet της Γαλλίας

Peugeot History

Δύο αδέλφια, ο Jean-Piere (1768-1852) και ο Jean-Frederic Peugeot (1770-1822) μετατρέπουν τον οικογενειακό αλευρόμυλο σε μηχανουργείο, για την κατασκευή ελατηρίων και ατσαλένιων εργαλείων.