Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

«Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στις 4 - 6 Ιουνίου

 Peugeot-1210x370.jpg

Η PEUGEOT ΔΗΛΩΝΕΙ ΗΧΗΡΟ “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΟ ECOFEST 2021

«Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στις 4 - 6 Ιουνίου

O Όμιλος Συγγελίδη στηρίζει περήφανα το EcoFest 2021, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πλατεία Νερού στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στις 4, 5 και 6 Ιουνίου. Πρόκειται για μια τριήμερη διοργάνωση αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες και έξυπνες πόλεις και τη βιώσιμη μετακίνηση.

Το EcoFest 2021 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας, την Περιφέρεια Αττικής και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Μητροπολιτική Αττική. Τελεί δε, υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της ΚΕΔΕ και της Ε.Ο.Κ.

Στο πλαίσιο της χορηγίας του Ομίλου Συγγελίδη, η Peugeot θα παρουσιάσει στατικά τα δημοφιλή μοντέλα e-208, e-2008 και 3008HYBRID4. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν για τρεις ημέρες, την ευκαιρία να κάνουν δοκιμαστική οδήγηση σε προκαθορισμένη διαδρομή συνοδεία πωλητή.  

Την παρουσία της Peugeot θα εμπλουτίσουν και ηλεκτρικά ποδήλατα της γαλλικής μάρκας, τα οποία θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της εκδήλωση, επίσης για δοκιμαστική οδήγηση.To τριήμερο του EcoFest θα προσελκύσει πλήθος επισκεπτών – μικρών και μεγάλων – οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε πολλαπλές βιωματικές δράσεις, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. 

Το EcoFest θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τις τρεις ημέρες από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.30 το βράδυ.