Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Νέο PEUGEOT Expert: μπροστά από την εποχή του!

PEUGEOT_Expert-Van_1210_370

Νέο PEUGEOT Expert:

μπροστά από την εποχή του!

Το νέο PEUGEOT Expert έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της μάρκας στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Το νέο μοντέλο διακρίνεται από την ελκυστική σχεδίαση εμπνευσμένη από το νέο 2008 SUV, την κορυφαία ποιότητα, πρακτικότητα και όλα τα πλεονεκτήματα που διασφαλίζει η μεταβλητή πλατφόρμα EMP2: την συμπαγή δομή, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τους πρακτικούς χώρους, το μειωμένο βάρος και τους εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες που εκπέμπουν τόσο χαμηλούς ρύπους, δηλαδή 133 γρ. CO2 ανά χιλιόμετρο!
Είναι το μοντέλο που εισάγει νέες καινοτομίες στην επαγγελματική κατηγορία, όπως είναι οι ηλεκτρικά ανοιγόμενες συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το έξυπνο σύστημα αποθήκευσης Moduwork, το σύστημα αυτόνομης πέδησης Active Safety Brake, το ολοκληρωμένο πακέτο υποβοήθησης στάθμευσης VisioPark και την διασυνδεμένη 3D πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο.
To νέο PEUGEOT Expert προσφέρει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο στα 1.400 κιλά και θα διατίθεται σε τρία μήκη αμαξωμάτων: από τη νέα έκδοση Compact των μόλις 4,6 μέτρων, μέχρι την μεγαλύτερη των 5,3 μέτρων. Είναι ένα βαν που λύνει τα χέρια του επαγγελματία στην πόλη, με χαμηλό ύψος στα 1,9 μέτρα, ενώ προσφέρει την μεγαλύτερη ασφάλεια από κάθε άλλο μοντέλο στην κατηγορία, αποσπώντας την κορυφαία αξιολόγηση με 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Η φιλοδοξία μας για το νέο PEUGEOT Expert είναι να αποκτήσουμε νέους πελάτες. Η καινοτομική σχεδίαση προσφέρει διάφορες λύσεις και ενσωματώνει τη νέα στρατηγική της PEUGEOT για υψηλότερα στάνταρ στην κατηγορία των χρηστικών οχημάτων.

Maxime Picat, Διευθύνων Σύμβουλος στην PEUGEOT