ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

123ra

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η ανθρώπινη αίσθηση κατά την οδήγηση μέσα στο PEUGEOT i-Cockpit® είναι τόσο προσωπική, ώστε χρειάζεται να καταφύγεις σε μεταφορές, όταν προσπαθείς να την περιγράψεις! Αυτό είναι το PEUGEOT i-Cockpit® Effect - ανακαλύπτοντας ξανά την εμπειρία οδήγησης.

Μία πρωτοποριακή λύση/βοήθημα οδήγησης

/image/68/6/peugeot_i-cockpit_layout1.65686.jpg

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ i-COCKPIT®

Η οδήγηση ενός PEUGEOT ήταν πάντα μία συναρπαστική εμπειρία. Σε ότι αφορά το πλαίσιο και την οδική συμπεριφορά, η εμπειρία της μάρκας είναι πλέον αναμφισβήτητη. Η αίσθηση στο τιμόνι εξασφαλίζει στον οδηγό την απόλυτη ευχαρίστηση. Η PEUGEOT στην διαρκή αναζήτηση της οδηγικής απόλαυσης, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Εδώ και αρκετά χρόνια η μάρκα επανεξετάζει σοβαρά το περιβάλλον οδήγησης, με στόχο να προσφέρει την υπέρτατη οδηγική εμπειρία.
Οι έρευνες αυτές οδήγησαν στην δημιουργία μίας εξαιρετικά πρωτοποριακής εσωτερικής διαμόρφωσης, που έγινε γνωστή και σαν PEUGEOT i-Cockpit®.

Το όλο project περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:

Τιμόνι μικρών διαστάσεων

Τιμόνι μικρής διαμέτρου που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευκολία χειρισμών και βελτιωμένη αίσθηση στην οδήγηση, μετατρέποντας τη διαδικασία οδήγησης σε απόλαυση. Με τα χέρια σε πιο κλειστή θέση, η προσπάθεια στους ελιγμούς καθίσταται πιο ξεκούραστη, και οι αναπνοές στη φάση του στριψίματος ελαχιστοποιούνται, με αποτέλεσμα η ανταπόκριση του οδηγού να γίνεται πιο άμεση, και η θέση οδήγησης πιο χαλαρή.   

Πίνακας οργάνων τεχνολογίας HUD (Head-up Display)

Πρόκειται για τεχνολογία δανεισμένη από το cockpit των μαχητικών αεροσκαφών, όπου προβάλλει ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού, όλες τις ζωτικές πληροφορίες που αφορούν την οδήγηση.
Ο οδηγός δεν χρειάζεται να πάρει ούτε στιγμή το βλέμμα του από το δρόμο, και να χάσει έτσι στιγμιαία τη συγκέντρωσή του από την οδήγηση.
Η εργονομική αυτή διαμόρφωση έγινε εφικτή χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του τιμονιού, και έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του επιπέδου άνεσης, αλλά και το σημαντικό περιορισμό του αισθήματος της κούρασης.

Οθόνη αφής μεγάλων

Μία μεγάλη οθόνη αφής όπου απεικονίζονται όλα τα εικονίδια χειρισμού των λειτουργιών άνεσης (ηχοσύστημα, κλιματισμός, κλπ.), και παρέχει μεγάλη ευκολία στον έλεγχο των πληροφοριών και του εξοπλισμού του αυτοκινήτου.

Αδιαμφισβήτητη εμπορική επιτυχία

/image/68/8/peugeot_i-cockpit_layout1-3.65688.jpg

Από το 2012, εκατομμύρια πελάτες απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του PEUGEOT i-Cockpit®, οδηγώντας τα τρία bestseller της μάρκας:

• PEUGEOT 208, το αυτοκίνητο πόλης της κατηγορίας B,
• PEUGEOT 2008, το SUV της κατηγορίας Β,
• PEUGEOT 308, το hatchback της κατηγορίας C.

Όλες οι έρευνες πελατών που πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη αλλά και στην Κίνα, κατέληξαν σε ένα συμπέρασμα: η οδήγηση ενός αυτοκινήτου εφοδιασμένου με το PEUGEOT i-Cockpit® αποτελεί μία μοναδική και συναρπαστική εμπειρία. Το συγκεκριμένο concept είναι πλέον γνωστό σαν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά των πιο πρόσφατων δημιουργιών της Peugeot.

Μία νέα γενιά των high-tech συστημάτων PEUGEOT i-Cockpit®

SUV-3008
asdf2
2343sd

Με το νέο PEUGEOT i-Cockpit®, τα SUV μοντέλα 3008 και 5008, σας προσκαλούν να ανακαλύψετε έναν 100% ψηφιακό κόσμο, διαθέτοντας μία εξαιρετικά εύχρηστη οθόνη αφήςi των 8 ιντσών, και μία πλήρως διαμορφώσιμηi και πλήρως ρυθμιζόμενηi ψηφιακή οθόνη ‘heads-up’, ένα μικρό τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, και ένα ηλεκτρικά ελεγχόμενο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτωνi.

Μέσω αυτής της μοναδικής διάταξης, όλες οι ουσιώδεις πληροφορίες οδήγησης, εμφανίζονται ακριβώς μπροστά στο οπτικό σας πεδίο, σε μία διαμορφώσιμηi και ρυθμιζόμενηi heads-up οθόνη 12,3 ιντσών.

Το νέο PEUGEOT i-Cockpit® δείχνει το δρόμο σε όλους τους τομείς. Περισσότερο ποιοτική εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία στο σχεδιασμό του, καλύτερη ποιότητα δικτύωσης, μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, περισσότερη απόλαυση και δυνατότητες προσωπικών ρυθμίσεων: δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κανείς ότι το σύστημα αυτό αποτελεί την πρόγευση του εσωτερικού του μέλλοντος, και την υλοποίηση του σήμερα, αλλά και του αύριο, για το εσωτερικό των αυτοκινήτων της Peugeot.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ PEUGEOT i-Cockpit®

Όποιο και αν είναι το στυλ οδήγησης σας, θα βρείτε το PEUGEOT i-Cockpit® μια καθαρή απόλαυση. Είναι ένα cockpit φτιαγμένο στα μέτρα σας, το οποίο όμως θα πρέπει εσείς να προσαρμόσετε στη δική σας στάση.