SKIP TO CONTENT
Peugeot Boxer 4x4 Concept

PEUGEOT BOXER 4X4 CONCEPT

PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT, ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Με ξεχωριστό στυλ και καινοτόμα υλικά, η PEUGEOT παρουσιάζει το συναρπαστικό όραμά της για το αυτοκίνητο αναψυχής. Κληρονόμος του PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT, είναι επίσης σχεδιασμένο για εξερεύνηση σε όλους τους τύπους εδάφους.

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT: το πρωτοποριακό όραμα της PEUGEOT για το μέλλον των υπαίθριων αυτοκινήτων αναψυχής, άνοιξε το δρόμο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018.

 

ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT, ένα μονοπάτι για κάθε περιπέτεια.

Με την εντυπωσιακή σχεδίαση και τα καινοτόμα υλικά του, το PEUGEOT BOXER έχει μεταμορφωθεί σε έναν περιπλανώμενο τυχοδιώκτη που είναι έτοιμος για τα πάντα.

Η πρώτη πρόκληση ήταν να σπάσει το καλούπι του παραδοσιακού van τροχόσπιτου και να παρουσιάσει το όραμα της PEUGEOT για αυτόν τον τύπο αυτοκινήτου. Προκειμένου να μπορέσουμε να ενσαρκώσουμε μια πραγματικά έντονη εμπειρία, εστιάσαμε στο στυλ και τη συγκίνηση που μόνο η περιπέτεια μπορεί να προσφέρει.

 

Το χρώμα του αμαξώματος WANDERLUST GREEN εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό τοπίο. Το γυαλιστερό, μαργαριταρένιο φινίρισμα επιτρέπει στο όχημα να συνδυάζεται άψογα με τη φύση. Το αμάξωμα φωτίζεται με μερικές πινελιές από MINT και DARK CHROME αυτοκόλλητα που προσθέτουν μια βελτιωμένη εμφάνιση στο πίσω μέρος του αμαξώματος.
Η μάσκα υιοθετεί το σύγχρονο ύφος της μάρκας, ενώ η εμπρός ποδιά έχει ενισχυθεί,και σε συνδυασμό με τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών δίνει την εντύπωση ενός αυτοκινήτου που μπορεί να κινηθεί με ευκολία εκτός δρόμου. Οι αναλογίες του μπροστινού άκρου έχουν αλλάξει ραγδαία με την προσθήκη της προσωπίδας του παρμπρίζ. Η άνεση παραμένει προτεραιότητα, με το παρμπρίζ και το καπό να έχουν επανασχεδιαστεί.
Το να φτάσετε στο χώρο διανυκτέρευσης στη μέση της νύχτας θα είναι τόσο εύκολο, όσο με το φως της ημέρας: υπάρχουν 8 προβολείς LED, τους οποίους δανειστήκαμε από το PEUGEOT 508, ενσωματωμένοι στο αμάξωμα πάνω από το παρμπρίζ για να σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας στο σκοτάδι.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Βασισμένο στο PEUGEOT BOXER L3, τα 6 μέτρα μήκους έχουν βελτιστοποιηθεί για να προσφέρουν στους τυχοδιώκτες 10m² χώρο διαβίωσης, ο οποίος είναι ιδανικός για 2 ή 3 άτομα. Έχουν διαμορφωθεί 4 διακριτοί χώροι, με κουζίνα και τραπεζαρία, χώρο ύπνου, μπάνιο και θέση οδήγησης. Οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι θα σας επιτρέψουν να φέρετε όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για extreme sports, αλλά και για την καθημερινότητα σας!
Η οικολογική απόδοση και η ανθεκτικότητα αποτελούν τη κύρια φιλοσοφία του PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT. Η επιλογή των υλικών έχει αποτελέσει το επίκεντρο ιδιαίτερης προσοχής: το τραπέζι, ο πάγκος και ο νεροχύτης είναι κατασκευασμένα από ARAGONITE, ένα φυσικό λευκό ορυκτό που συνδυάζει τη σκληρότητα της φυσικής πέτρας με την ομορφιά της πορσελάνης, ενώ ολόκληρο το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από υλικά 100% ανακυκλωμένα και 100% ανακυκλώσιμα! Τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα από δεξαμενές καυσίμων αυτοκινήτων (85%), μπουκάλια γάλακτος (10%) και διάφορα λευκά προϊόντα (μπουκάλια σαπουνιού, για παράδειγμα) (5%). Με 50 κιλά ανακυκλωμένου πλαστικού, έχουν εξοικονομηθεί 75 κιλά CO2 σε σύγκριση με ένα τυπικό πλαστικό δάπεδο.

Το εσωτερικό είναι ένα αναζωογονητικό κουκούλι, διακοσμημένο με χαλαρωτικά απαλά χρώματα που έρχονται σε αντίθεση με το εξωτερικό. Οι ξύλινες επενδύσεις προσθέτουν επιπλέον ζεστασιά, ενώ η ταπετσαρία και τα διακοσμητικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτό το μοντέλο. Τα καθίσματα έχουν επενδυθεί με Alcantara® Γκρι Greval που προέρχεται από τη νέα επένδυση των PEUGEOT e-208 GT, 508 HYBRID GT, 508 SW HYBRID GT και 3008 HYBRID4. Τα έγχρωμα λογότυπα BOXER και οι ζώνες ασφαλείας από χρώμα MINT έχουν προστεθεί προκειμένου να προσδώσουμε μια ακόμα ζωηρή νότα διαφοροποίησης στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

 

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

Για να μπορέσει να εξερευνήσει τη φύση με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο, το PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT συμμορφώνεται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών ρύπων (με DPF* και SCR**) και με τα πιο πρόσφατα ισχύοντα πρότυπα Euro 6.

Το PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια στυλιστική άσκηση. Δημιουργήθηκε για να ανταποκρίνεται με ευκολία σε παντός είδους έδαφος.

 

Η τετρακίνητη μετάδοση ενεργοποιείται μέσω 3 διακοπτών.
Διατίθενται 3 τρόποι οδήγησης:
2WD, για καθημερινή οδήγηση με κίνηση στους 2 τροχούς
4WD, παρέχει ισχύ στους πίσω τροχούς σε περίπτωση απώλειας πρόσφυσης
Lock, χρησιμοποιείται για το κλείδωμα του πίσω άξονα, σε περίπτωση ακραίων περασμάτων και διαβάσεων

4 ελαστικά υψηλών επιδόσεων ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της τετρακίνησης. Το PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT είναι εξοπλισμένο με ελαστικά εκτός δρόμου σε συνδυασμό με ζάντες αλουμινίου 16”.

Η απόσταση από το έδαφος, η οποία έχει αυξηθεί κατά 30 χιλιοστά μπροστά και 50 χιλιοστά πίσω, και ο κινητήρας BlueHDi 165 με ροπή 370 Nm και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, του επιτρέπουν να ξεπερνά σχεδόν κάθε εμπόδιο.

Δεν θα χαθείτε ποτέ με το νέο σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 9 ιντσών που σας επιτρέπει να εισάγετε τις διαστάσεις του οχήματος και έτσι να αποφεύγετε δρόμους με πιθανούς περιορισμούς λόγω μεγέθους.

Αυτό το σύστημα πλοήγησης είναι συμβατό σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή κυκλοφορίας WAZE και επιτρέπει τη σύνδεση δύο τηλεφώνων ταυτόχρονα μέσω Bluetooth®.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ

Για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν όρια στα μέρη που μπορείτε να φτάσετε, ένα καναδικό κανό από καρυδιά μπορεί να τοποθετηθεί στη σχάρα οροφής του PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT, ειδικά κατασκευασμένο για να διασφαλίσει ότι δεν εμποδίζει το άνοιγμα των ηλιοροφών. Η πλευρική σκάλα εφαρμόζει πάνω από τον θόλο του τροχού και παρέχει εύκολη πρόσβαση στη σχάρα οροφής, ενώ εξακολουθεί να επιτρέπει την πρόσβαση στον εξοπλισμό που έχει τοποθετηθεί πλευρικά.
Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το eM02 FS Powertube της PEUGEOT θα διαχειριστεί τα υπόλοιπα. Ένα ηλεκτρικά υποβοηθούμενο ποδήλατο βουνού, από την τελευταία γενιά eBikes της PEUGEOT. Η συμπαγής μπαταρία ενσωματώνεται απευθείας στο πλαίσιο, με αποτέλεσμα μια κομψή εμφάνιση. Ευέλικτο χάρη στη διπλή του ανάρτηση, είναι ο ιδανικός σύντροφος σε δύσκολα ταξίδια. Μπορεί να αποθηκευτεί στο πίσω μέρος του PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT σε μια ειδική σχάρα. Το χρώμα MINT του είναι πανομοιότυπο με τα χρωματιστά ένθετα του οχήματος και έρχεται σε διακριτική αντίθεση με τις μαύρες ματ πόρτες.

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Η τελευταία πρόκληση ήταν να ζητήσουμε τη βοήθεια από κορυφαίους, στους τομείς τους, συνεργάτες και να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να σκεφτούν με έναν εναλλακτικό τρόπο.

 

DANGEL

Η τετρακίνητη μετάδοση αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την DANGEL, τον μακροχρόνιο συνεργάτη της μάρκας και έναν διάσημο ειδικό στις μετατροπές 4WD. Το λογότυπό τους έχει υιοθετήσει το χρώμα MINT για να σηματοδοτήσει την συνεργασία με την Peugeot.

ALPINE

Η ALPINE φρόντισε για το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας και το ανέπτυξε ειδικά για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Αυτή η επιλογή διατίθεται εργοστασιακά. Η οθόνη 23 εκ. και η δυνατότητα εισαγωγής των διαστάσεων του οχήματος θα εξασφαλίσουν μια οδήγηση χωρίς άγχος. Οι χάρτες περιλαμβάνουν πρατήρια καυσίμων, πλήρη λίστα με σημεία ενδιαφέροντος σε όλη την Ευρώπη καθώς και λεπτομέρειες για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

KERROCK και SASMINIMUM

Ο νεροχύτης, ο πάγκος και το τραπέζι παρέχονται από την KERROCK.

Η Start-up SASMINIMUM σχεδίασε το δάπεδο, το οποίο αναπτύχθηκε ως μέρος του έργου της «Le Pavé». Συλλέγουν πλαστικό από το φυσικό περιβάλλον και από τις ακτές: απόβλητα που συνήθως δεν ανακυκλώνονται. Το δάπεδο είναι πιστοποιημένο με την ετικέτα Waste&Hope, που σημαίνει ότι η πρώτη ύλη είναι πιο ακριβή, αλλά αυτό με τη σειρά του χρηματοδοτεί τις κοινωνικές και οικολογικές δραστηριότητες αυτού του Οργανισμού. Το προϊόν είναι 100% ανακυκλωμένο και 100% ανακυκλώσιμο.