SKIP TO CONTENT
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ PEUGEOT

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ PEUGEOT

Οδηγείστε με μηδενικούς ρύπους με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο PEUGEOT.

Η γκάμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μας μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας: αυτοκίνητο πόλης, SUV, ελαφρύ επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της PEUGEOT ενσωματώνουν τον καινοτόμο σχεδιασμό, με τις εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις και τις τεχνολογία αιχμής.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ PEUGEOT

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Απλοποιήστε τη ζωή σας:

 

 
100% ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η διασκέδαση στην ηλεκτρική οδήγηση έχει πρωταρχικό ρόλο:

 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο PEUGEOT:

 

 • Συντήρηση έως και 30% φθηνότερη από ό,τι για οχήματα βενζίνης ή πετρελαίου,
 • Κρατική ενίσχυση έως 8.000 € για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου,
 • Επιδότηση απόσυρσης αυτοκινήτου.
 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΝΕΟ PEUGEOT e-208
Ανακαλύψτε το νέο μοντέλο της ηλεκτρικής γκάμας PEUGEOT. Με τις εντυπωσιακές και μοντέρνες γραμμές του, το αυτοκίνητο πόλης μας θα προσαρμοστεί σε όλες τις διαδρομές σας. Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο 3D i-Cockpit® που σας προσφέρει μια νέα καθηλωτική οδηγική αίσθηση. 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΕΟ PEUGEOT e-2008
Ανακαλύψτε το νέο e-2008 της ηλεκτρικής γκάμας PEUGEOT. Με τη δυναμική και σπορ σχεδίασή του, καθώς επίσης και το i-Cockpit® 3D, εξερευνήστε τώρα την ηλεκτροκίνηση. Χάρη στην αυτονομία των 341 χλμ. WLTPΑντίστοιχη με 400 χλμ. NEDC. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης (καιρικές συνθήκες, στυλ οδήγησης...), θα είναι ο απαραίτητος σύμμαχός σας για τα μακρινά σας ταξίδια. 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
PEUGEOT e-TRAVELLER
Ανακαλύψτε το νέο  e-Traveller. Χάρη στους αξιοσημείωτους χώρους και τις δυνατόητες διαμόρφωσης, το PEUGEOT e-Traveller είναι μια πρόσκληση για άνετες διαδρομές. Διαθέτει χώρο φόρτωσης έως 1.500 L με 8 άτομα ή έως 3.000 L με 5 άτομα επιβαίνοντες. 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥ PEUGEOT

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; (ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  Η ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας πλεονεκτεί γιατί προσφέρει πρακτικές και οικονομικές λύσεις:

 

 • Μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε μια τυπική πρίζα Schuko (φορτιστής 1,8 kW, 8A)
 • Μπορείτε να φορτίσετε με ενισχυμένη πρίζα Green'up® (φορτιστής 3,2 kW, 14Α). Αυτή η λύση προσφέρει ταχύτερη απόδοση από μια τυπική πρίζα.
 • Ή μπορείτε να επιλέξετε Wall BoxΤοποθετείται στον τοίχο και επιτρέπει τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου (φορτιστής 6,6 kW, 32Α). για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο φόρτισης. Φορτίστε την μπαταρία σας στο 100% σε 8 ώρες. Αυτός ο χρόνος μπορεί να μειωθεί σε 5 ώρες χάρη σε ένα συγκεκριμένο καλώδιο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ; (ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ)

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Όπως συμβαίνει με τα πρατήρια καυσίμων για τα αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες, υπάρχει δημόσιο σύστημα φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αυτό το πολύ σημαντικό δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται γρήγορα και σταθερά.

Υπάρχουν σχεδόν 200.000 δημόσιοι φορτιστές στην Ευρώπη.

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία Charge my car του Free2Move, θα επωφεληθείτε από αυτό το ευρύ δίκτυο.

 

Για ταχεία φόρτιση, μπορείτε να επιλέξετε τα τερματικά ταχυφόρτισης με τα οποία είναι συμβατά τα αυτοκίνητά μας.

 

Οι δημόσιοι ταχυφορτιστές επιτρέπουν τη φόρτιση του 80% της μπαταρίας σε 30 λεπτά.

ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΟΥ;

Η αυτονομία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αναφέρεται στον αριθμό των χιλιομέτρων που μπορεί να διανύσει μέχρι να αποφορτιστεί πλήρως η μπαταρία. Κατά την αγορά, οι χρήστες θέλουν οι τιμές αυτονομίας που ανακοινώνονται από τους κατασκευαστές να είναι όσο το δυνατόν αντιπροσωπευτικές της πραγματικής τους χρήσης.

 

Το πρωτόκολλο WLTPWorldwide Harmonized Vehicle Test Procedure (Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) αντικατοπτρίζει πιο ρεαλιστικά την κατανάλωση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και την αυτονομία του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ;

Χρησιμοποιώντας:

 

 • την ένδειξη ισχύος, ελέγξτε την κατανάλωση ενέργειας σε πραγματικό χρόνο από τον πίνακα οργάνων.
 • το smartphone σας, χάρη στις υπηρεσίες MyPeugeot, προγραμματίστε τη φόρτιση του αυτοκινήτου σας από απόσταση, όποτε θέλετε.
 • το smartphone σας, προγραμματίστε τη θερμική προετοιμασία της καμπίνας σας όταν το αυτοκίνητό σας είναι φορτισμένο, σας επιτρέπει να διατηρήσετε την αυτονομία σας.
 • προγράμματα οδήγησης όπως το Eco ή τη λειτουργία Brake.

 

Μερικές συμβουλές για οικονομική οδήγηση:

 

 • Επιλέξτε τη λειτουργία Brake: Προτιμήστε το φρένο του κινητήρα από το πεντάλ του φρένου κατά το φρενάρισμα και τις επιβραδύνσεις για να ανακτήσετε την αυτονομία.
 • Μετάβαση στο πρόγραμμα οδήγησης Eco: Η λειτουργία eco εξοικονομεί ενέργεια μειώνοντας εύλογα την ισχύ του κινητήρα. Κατά προτίμηση στην πόλη!
 • Προετοιμασία: Όταν το Peugeot σας είναι φορτισμένο, αξιοποιήστε το στο έπακρο για να προετοιμάσετε τη θερμοκρασία της καμπίνας με την εφαρμογή MyPeugeot.
 • Προσέξτε τα ελαστικά σας: Η φθορά και το φούσκωμα των ελαστικών πρέπει πάντα να παρακολουθούνται. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αφού οι απώλειες στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα ήταν σημαντικές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; (ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ). 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα θερμικά. Ωστόσο, το συνολικό κόστος ενός αυτοκινήτου δεν εξαντλείται στην απόκτηση, αλλά περιλαμβάνει και το κόστος χρήσης, καύσιμα, ασφάλιση και συντήρηση. Εάν ληφθούν υπόψη όλοι αυτοί οι παράγοντες, τότε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι φθηνότερα από τα αντίστοιχα θερμικά.

 

Κατά μέσο όρο, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξοικονομούν 40% στην κατανάλωση και 30% στο κόστος συντήρησης σε σύγκριση με τα αντίστοιχα θερμικά.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ)

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 

Τέλος ταξινόμησης

Με την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, έχετε πλήρη απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης.

 

Τέλη κυκλοφορίας

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο σας παρέχει πλήρη απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας.

 

Πρόσβαση στον Δακτύλιο

Με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, έχετε ελεύθερη πρόσβαση στον Δακτύλιο.

 

Ζήστε μεγάλες συγκινήσεις

Απολαύστε το δρόμο χωρίς θορύβους, με εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στη σταθερή ροπή του ηλεκτροκινητήρα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα PEUGEOT, όπως τα νέα e-208 και e-2008, επωφελούνται από τη βελτιστοποίηση της οδικής συμπεριφοράς, της ακουστικής άνεσης καθώς και τη μείωση του βάρους, προκειμένου να περιοριστούν οι εκπομπές CO2, προσφέροντας παράλληλα μια έντονη οδηγική εμπειρία!

 

Η ιδέα ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι λιγότερο αποδοτικό από ένα θερμικό είναι λανθασμένη. Παρόλο που είναι αθόρυβα κατά την οδήγηση, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξακολουθούν να αποδίδουν. Πετυχαίνουν τις ίδιες ταχύτητες με τα αντίστοιχα θερμικά, ενώ προσφέρουν οδηγική άνεση με αθόρυβο κινητήρα και μειωμένους κραδασμούς. Επιπλέον, η επιτάχυνση και η επιβράδυνση είναι τόσο γρήγορες στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όσο και στα αντίστοιχα θερμικά.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΥ PEUGEOT;

Για να μάθετε περισσότερα για τα χρηματοδοτικά προγράμματα Peugeot, απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Peugeot.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYPEUGEOT

Αποκτήστε εξατομικευμένες, συγχρονισμένες υπηρεσίες στο λογαριασμό σας σε πραγματικό χρόνο με τη δωρεάν εφαρμογή MyPeugeot*:

 

 • Παρακολουθήστε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας
 • Λάβετε γρήγορη και εύκολη υποστήριξη
 • Διαχειριστείτε τη συντήρηση και τις υπηρεσίες του αυτοκινήτου σας

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας, διευθυντικό στέλεχος, υπεύθυνος στόλου ή κάτοχος εταιρικού αυτοκινήτου, ανακαλύψτε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα PEUGEOT, τις σχετικές υπηρεσίες και προσφορές που προορίζονται για τους επαγγελματίες πελάτες μας.