SKIP TO CONTENT
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PEUGEOT

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Με μια μεγάλη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων: αμιγώς ηλεκτρικά ή plug-in hybrid, μπορείτε να επιλέξετε το PEUGEOT που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και, στη συνέχεια, τον κατάλληλο κινητήρα: βενζίνη, πετρέλαιο ή ηλεκτρικό.
Κανένας συμβιβασμός.

Γιατί κανένας συμβιβασμός;

Επειδή δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε κανένα από τα χαρακτηριστικά που περιμένετε από ένα όχημα PEUGEOT, όπως η ευρυχωρία καμπίνας ή ο μεγάλος χώρος αποσκευών, αφού η επιλογή κινητήρα δεν επηρεάζει το αμάξωμα.

 

Όποιο κι αν είναι το μοντέλο, η PEUGEOT σας προσφέρει μια επιλογή κινητήρα στην γκάμα της:

  • μεταξύ ενός αυτοκινήτου πόλης και ενός αμιγώς ηλεκτρικού SUV
  • ή μεταξύ SUV και plug-in hybrid.

 

Αυτό ονομάζουμε POWER OF CHOICE στην PEUGEOT.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΤΑ 5 “ΜΗΔΕΝΙΚΑ”, ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ
ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ
ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO2
ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΟΣΜΕΣ

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα αυξάνουν την οδηγική απόλαυση και προσφέρουν νέες αισθήσεις, όπως ομαλή οδήγηση χωρίς κραδασμούς, απότομη επιτάχυνση λόγω της άμεσης ροπής του κινητήρα και απουσία κραδασμών.
Στην πόλη, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα συμβάλλουν επίσης στη μείωση της ηχορύπανσης, καθώς ο ηλεκτροκινητήρας είναι αθόρυβος. Παρέχει εγγυημένα μια αίσθηση ηρεμίας τόσο στον οδηγό, όσο και στους επιβάτες.
Με τη γκάμα μοντέλων της PEUGEOT SPORT ENGINEERED, η εμπειρία της οδήγησης αποκτά άλλη διάσταση.

Δοκιμάστε τις υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, και απελευθερώστε τις αισθήσεις σας με τους 360 ίππους των 508 και 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Με την υβριδική τεχνολογία του νέου PEUGEOT 3008, διατίθεται επίσης μια έκδοση HYBRID4, με 300 ίππους και τετρακίνηση, που συνδυάζει επιπλέον επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου χάρη στην παρουσία δύο ηλεκτροκινητήρων.

 

Στις αμιγώς ηλεκτρικές και plug-in hybrid εκδόσεις, το PEUGEOT i-Cockpit® ενσωματώνει έναν εντελώς αποκλειστικό κόσμο που σας επιτρέπει να βλέπετε συγκεκριμένες πληροφορίες (πρόγραμμα οδήγησης, κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρική αυτονομία) στον πίνακα οργάνων και στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης (ηλεκτρικής και καυσίμου) στην οθόνη αφής.

ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας σε αυτή τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα, ενώ ταυτόχρονα απλοποιούμε την καθημερινότητά τους μέσω του αυτοκινήτου τους, έχουμε σχεδιάσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα υπηρεσιών που βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: φόρτιση, κινητικότητα και διαβεβαίωση.
ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Εκμεταλλευτείτε πλήρως την αυτονομία του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου σας χάρη στις πολλές επιλογές φόρτισης που έχετε στη διάθεσή σας.
 

  • Οικιακή φόρτιση: λύσεις με το κλειδί στο χέρι, που προσφέρονται απευθείας από τους αντιπροσώπους της PEUGEOT, και υποστηρίζονται με την τεχνογνωσία των συνεργατών μας.
  • Δημόσια χρέωση: μια κάρτα φόρτισης που επιτρέπει την πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο κοινόχρηστων σημείων φόρτισης στην Ευρώπη.
 
EASY MOVE

Ταξιδέψτε ανέμελα με το ηλεκτρικό σας όχημα χάρη στα:
 

  • MyPeugeot: διαχειριστείτε εύκολα την αυτονομία σας και σχεδιάστε μακρινά ταξίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με την εναπομείνουσα αυτονομία και τους σταθμούς φόρτισης στο δρόμο.
  • Mobility Pass: εκτεταμένη και εγγυημένη κινητικότητα χάρη σε μια σταθερή τιμή που περιλαμβάνεται στην ενοικίαση οχήματος, επιτρέποντας σας να νοικιάσετε ένα όχημα ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
EASY CARE
 

ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Ανάλυση Κύκλου ΖωήςLCA:

Σύμφωνα με μελέτες: ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο εκπέμπει 50% λιγότερο CO2 σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του, σε σύγκριση με το μέσο ευρωπαϊκό όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν εκπέμπουν CO2 ή άλλα ρυπογόνα αέρια κατά την οδήγηση.

Το αποτύπωμα άνθρακα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου εξαρτάται από τον τρόπο παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και από τις εκπομπές CO2 που σχετίζονται με την κατασκευή της μπαταρίας.

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΤΟΥΣ

Η σύνθεση της μπαταρίας ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου:

  • Η μπαταρία ιόντων λιθίου δεν περιέχει μέταλλα σπάνιων γαιών.
  • Ο χάλυβας, το αλουμίνιο και τα πλαστικά είναι τα 3 βασικά συστατικά.

 

Η PEUGEOT απαιτεί από τους προμηθευτές της για την προμήθεια πρώτων υλών:

  • τη διασφάλιση ότι αυτά τα υλικά παρέχονται με υπεύθυνο τρόπο,
  • την υποβολή λεπτομερούς σύνθεσης των υλικών που χρησιμοποιούνται και τις πηγές τους, για ορισμένα προϊόντα.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ
Από το 2012, η Peugeot ανακυκλώνει τις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά οχήματά της. Συνεργαζόμαστε με αρκετούς εξειδικευμένους συνεργάτες για τη βελτιστοποίηση του τέλους ζωής των μπαταριώνΙόντων λιθίου (Li-ion) και Νικελίου-Μετάλλου-Υδριδίου (NiMh).

Σε όλο τον κόσμο, ο όμιλος Stellantis συμμετέχει ενεργά σε αυτόν τον τομέα εξειδίκευσης, προκειμένου να αναπτύξει συνεργασίες για τη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρο τον κύκλο ζωής από την επισκευή, την ανακατασκευή, την αναζήτηση λύσεων δεύτερης ζωής, έως την ανακύκλωση στο τέλος του κύκλου ζωής τους.