SKIP TO CONTENT
508

PEUGEOT 508, Η HIGH-END ΜΠΕΡΛΙΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΟΥΣ ΄Η PLUG-IN HYBRID ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Εκτιμήστε τη ριζοσπαστική και τολμηρή σχεδίαση του PEUGEOT 508.

Απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης και προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες.

Με τη δέσμευσή μας για την Δύναμη της ΕπιλογήςΠεριλαμβάνει ειδικότερα την ελευθερία επιλογής μεταξύ θερμικών ή ηλεκτρικών κινητήρων και την υποστήριξη από αποκλειστικές υπηρεσίες , επιλέξτε το PEUGEOT 508 σας εξοπλισμένο με θερμικό κινητήρα ή plug-in hybrid, με αυτονομία έως και 54 χλμ. σε Ηλεκτρική λειτουργίαΗ αυτονομία στην ηλεκτρική λειτουργία είναι μεταξύ 49 και 54 χλμ. ανάλογα με τον προαιρετικό εξοπλισμό. Η αυτονομία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης (καιρικές συνθήκες, στυλ οδήγησης κ.λπ.). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα της PEUGEOT..

 

 

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Με το χαμηλό, δυναμικό αμάξωμα με την επιθετική όψη, το PEUGEOT 508 προαναγγέλλει μια νέα εποχή σπορ αισθητικής και κομψότητας.

Οι ανάγλυφες γραμμές του, η νέα μάσκα σε Dark ChromeΔιατίθεται στις εκδόσεις GT και η φωτείνη υπογραφή του τονίζουν το κομψό, τολμηρό και καινοτόμο πνεύμα του.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ PEUGEOT

Για βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια μέρα και νύχτα, η χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφήΔιατίθεται ως βασικός εξοπλισμός ή δεν διατίθεται ανάλογα με την έκδοση. της μάρκας περιλαμβάνει προβολείς Full LED με λειτουργία αυτόματης ρύθμισης ύψους δέσμηςΑυτή η λειτουργία διορθώνει αυτόματα το ύψος των φώτων ανάλογα με το φορτίο του οχήματος, ώστε να μην προκαλεί ενόχληση στους άλλους οδηγούς του δρόμου., εμπρός φλας LED και λειτουργία φωτισμού της στροφής.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

Η υπογραφή των πίσω φωτιστικών σωμάτων επικεντρώνεται γύρω από δύο Full LED 3D φώτα με '3 νυχιές'Διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός ή δεν διατίθεται ανάλογα με την έκδοση. που ανάβουν επίσης όταν κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν τις πόρτες.

Η ένταση των φώτων προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτός, βελτιώνοντας την ορατότητα.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Απολαύστε την ομορφιά των τοπίων γύρω σας. Η πανοραμική γυάλινη οροφήΔιατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση. προσφέρει σε όλους τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων των πίσω επιβατών, μια μοναδική ευρυγώνια θέα του τοπίου.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η κομψότητα των θυρών χωρίς πλαίσιο συνοδεύει τέλεια τις γραμμές της καθαρής σχεδίασης του εξαιρετικού PEUGEOT 508.

Η ομάδα σχεδιασμού αξιοποίησε όλη την τεχνογνωσία της για να προσφέρει ασυμβίβαστη αισθητική και ποιότητα. Έμφαση δόθηκε στις αναλογίες, την εφαρμογή και το φινίρισμα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ότι κάθε λεπτομέρεια δίνει τη δική της πινελιά τελειότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ

Το ογκώδες πορτμπαγκάζ 487 λίτρωνΟ όγκος φόρτωσης μπορεί επίσης να αυξηθεί αναδιπλώνοντας μερικώς ή πλήρως τα πίσω καθίσματα είναι εξαιρετικά πρακτικό, χάρη στο ευρύ άνοιγμα της πίσω πόρτας.

Το PEUGEOT 508 διατίθεται επίσης με άνοιγμα πίσω πόρτας με λειτουργία hands-freeΔιατίθεται ως βασικός εξοπλισμός ή δεν διατίθεται ανάλογα με την έκδοση., η οποία επιτρέπει στους οδηγούς να ανοίγουν και να κλείνουν το πορτμπαγκάζ με μια απλή κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

PEUGEOT 508 HYBRID

Τα ειδικά δίχρωμα σήματα HYBRID στο πίσω μέρος και πλευρικά της μπερλίνας δείχνουν ότι αποτελεί μέρος του plug-in hybrid σύμπαντος.

Ένα κυανό LED στο επάνω μέρος του παρμπρίζ - ορατό από έξω - ανάβει όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε ηλεκτρική λειτουργία.

ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ PEUGEOT I-COCKPIT®

Καθίστε αναπαυτικά στο PEUGEOT i-Cockpit® και ζήστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, με το σπορ τιμόνι μικρής διαμέτρου, τον διαμορφώσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων τύπου 'head-up display' και τη χωρητική οθόνη αφής 10” HDΔιατίθεται ως βασικός εξοπλισμός ή δεν διατίθεται ανάλογα με την έκδοση..

Ο πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής του PEUGEOT 508 HYBRID προσφέρουν ένα αποκλειστικό χώρο, επιτρέποντάς σας να εμφανίζετε πληροφορίες όπως τη ροή ενέργειας, τα προγράμματα οδήγησηςΠρογράμματα οδήγησης: Electric, Hybrid, Comfort, Sport. Η λειτουργία Comfort είναι διαθέσιμη μόνο με AMVAR (ενεργητική ανάρτηση). Διατίθεται στάνταρ, προαιρετικά ή δεν διατίθεται ανάλογα με την έκδοση., την ηλεκτρική αυτονομία, την αυτονομία καυσίμου και την ένδειξη χρήσης ισχύοςΈνδειξη χρήσης ισχύος: Charge, Eco, Sport.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ PLUG-IN HYBRID

Η χωρητική οθόνη αφής HD 10"Βασικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση. σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τη φόρτιση της μπαταρίας και να έχετε πρόσβαση σε πληθώρα ρυθμίσεων και πληροφοριών οδήγησης του ολοκαίνουργιου PEUGEOT 508 HYBRID :

 

 • Οι ροές ενέργειας δείχνουν το υβριδικό σύστημα σε λειτουργία
 • Στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας
 • Εντοπισμός σημείων φόρτισης και υπολειπόμενης εμβέλειας σε ηλεκτρική λειτουργίαΜέσω συστήματος πλοήγησης 
 • Ρύθμιση παραμέτρων μπαταρίας
 • Ενεργοποίηση της λειτουργίας e-Save
 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Mirror ScreenΗ λειτουργία Mirror Screen λειτουργεί, ανάλογα με την περίπτωση, μέσω Android Auto™ (για smartphone με Android) ή μέσω Apple CarPlay™ (για smartphone με iOS) και εξαρτάται από το πακέτο σύνδεσης κινητής και internet. Μόνο αυτές οι πιστοποιημένες εφαρμογές θα λειτουργούν με το αυτοκίνητο σταματημένο και κατά την οδήγηση, κατά περίπτωση. Κατά την οδήγηση, ορισμένες λειτουργίες των σχετικών εφαρμογών θα ανασταλούν. Ορισμένοι τύποι περιεχομένου, οι οποίοι ενδέχεται να είναι προσβάσιμοι δωρεάν στο smartphone σας, απαιτούν την αγορά αντίστοιχης πιστοποιημένης εφαρμογής Android Auto ή Apple CarPlay ™. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της PEUGEOT. για να αντικατοπτρίσετε τις συμβατές αγαπημένες σας εφαρμογές στην χωρητική οθόνη αφής 10"Βασικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση. και να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ασύρματαΒασικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση - Επαγωγική φόρτιση για συσκευές συμβατές με το πρότυπο Qi κάτω από την κεντρική κονσόλα.

Ταξιδέψτε με απόλυτη ηρεμία χάρη στο συνδεδεμένο πακέτο πλοήγησης που διαθέτει φωνητική αναγνώριση, περιλαμβάνει πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο και τις περιοχές κινδύνου από την TomTomΟι υπηρεσίες TomTom καθιστούν δυνατή τη προβολή όλων των βασικών πληροφοριών οδήγησης σε πραγματικό χρόνο: κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, πρατήρια καυσίμων, σταθμούς αυτοκινήτων, πρόγνωση καιρού, τοπικές αναζητήσεις και ζώνες κινδύνου (ανάλογα με τη νομοθεσία της χώρας). Η συνδρομή σε όλες αυτές τις υπηρεσίες περιλαμβάνεται για μια περίοδο 3 ετών και μπορεί να παραταθεί ή να ανανεωθεί ηλεκτρονικά στη συνέχεια (με χρέωση)., και εντοπίζει σημεία φόρτισης συμβατά με το PEUGEOT 508 HYBRID.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ HI-FI ΤΗΣ FOCAL®

Απολαύστε τη μαγεία του πεντακάθαρου ήχου από το κορυφαίο ηχοσύστημα της Focal®Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση..

Τα 10 ηχεία, τοποθετημένα σε όλη την καμπίνα επιβατών, αποδίδουν έναν πλούσιο και δυναμικό ήχο, ξεπερνώντας τους περιορισμούς των συνηθισμένων εμπειριών Hi-Fi.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Για μέγιστη άνεση, το PEUGEOT 508 εφοδιάζεται με καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με πιστοποίηση AGRAktion Gesunder Rücken (Καμπάνια για υγιείς σπονδυλικές στήλες). Διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση.  όσον αφορά την εργονομία και το εύρος ρυθμίσεων των καθισμάτωνΠροσαρμογή για το μήκος της βάσης του καθίσματος, τη γωνία της πλάτης και την οσφυϊκή ρύθμιση..

Για μέγιστη άνεση, καθορίστε τις ρυθμίσεις ηλεκτρικά, τη θέρμανση, το σύστημα μασάζ πολλαπλών σημείων και τη μνήμη του καθίσματος οδηγούΠροαιρετικός ή μη διαθέσιμος εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση.

ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Σε όλη την καμπίνα υπάρχουν πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι.

Εμπρός, οι θήκες στις πόρτες εξασφαλίζουν άφθονο χώρο αποθήκευσης σε συνδυασμό με την κεντρική κονσόλα.

Τα αντικείμενα των πίσω επιβατών είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα.

PREMIUM, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Επιλέξτε λεπτομέρειες και επενδύσεις με premium υλικά για το PEUGEOT 508, προκειμένου να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό χώρο που είναι απόλυτα δικός σας.

Πληθώρα επιλογών για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως η επένδυση καθισμάτων από δέρμα Sellier σε κόκκινο ή μαύροΔιατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση..

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Πίσω από το τιμόνι του PEUGEOT 508 HYBRID, απολαύστε ομαλή οδήγηση και υποδειγματικό χειρισμό που ενισχύεται από την ενεργητική ανάρτησηΗ ενεργητική ανάρτηση επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει μια λειτουργία οδήγησης ελέγχοντας την ανάρτηση σε τρία στάδια: normal, comfort ή sport. Βασικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση.. Επιλέξτε τον κινητήρα που σας ταιριάζει:

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

NIGHT VISION

 

Για να έχετε τη δυνατότητα καλύτερης αντίδρασης οδηγώντας τη νύχτα ή σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας, η κάμερα υπερύθρων του συστήματος "Night Vision" μπορεί να εντοπίζει την παρουσία πεζών ή ζώων, στην πορεία του αυτοκινήτου μέχρι 200μ. μακρύτερα από την εμβέλεια της δέσμης των προβολέων σας. Το σύστημα εμφανίζει την εικόνα στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ακριβώς μπροστά στο οπτικό σας πεδίο, και εκπέμπει ένα προειδοποιητικό σήμα. 

 
 

ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

 

Οδηγείστε ημιαυτόνομα.

Η τεχνολογία DRIVE ASSIST PLUSΒασικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση. προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του αυτοκινήτου σε αυτή του προπορευόμενου, για να διατηρεί σταθερή απόσταση.

Βοηθά επίσης στη διατήρηση της θέσης στη λωρίδα κυκλοφορίας που έχει επιλέξει ο οδηγός.

FULL PARK ASSIST

 

Για να παρκάρετε με ευκολία, η τεχνολογία FULL PARK ASSISTΕνεργή υποβοήθηση για παράλληλη και κάθετη στάθμευση. προσφέρει πλήρως αυτόματη υποβοήθηση ελιγμών για παράλληλη ή κάθετη στάθμευση. Ο οδηγός ενεργοποιεί τη λειτουργία στον επιλογέα ταχυτήτων και, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να αγγίξει το τιμόνι ή τα πεντάλ, το σύστημα εντοπίζει επαρκή χώρο και επιταχύνει και φρενάρει όπως απαιτείται για να παρκάρει το αυτοκίνητο.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ

Διατηρήστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του PEUGEOT 508 HYBRID επιλέγοντας τους τρόπους οδήγησης που ταιριάζουν στο ταξίδι σας ή στις προτιμήσεις σας:

 

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΔΗΣΗΣ

 

Με τη λειτουργία Brake, επιτυγχάνεται η ανάκτηση της ενέργειας κατά τη φάση της επιβράδυνσης. 

Η δύναμη πέδησης είναι ενισχυμένη μόλις ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το γκάζι και χωρίς αυτός να χρειάζεται να πατά το φρένο, γεγονός που εξασφαλίζει πρόσθετη αυτονομία.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη με κάθε επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΙΟΝΤΩΝ ΛΙΘΙΟΥ 300 V

Η 100% ηλεκτρική αυτονομία της μπαταρίας είναι 54 χλμ. WLTPΗ αυτονομία στην ηλεκτρική λειτουργία είναι μεταξύ 48 και 54 χλμ. ανάλογα με τον προαιρετικό εξοπλισμό που είναι εγκατεστημένος στο αυτοκίνητο. Η αυτονομία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης (καιρικές συνθήκες, στυλ οδήγησης κ.λπ.) και η χωρητικότητά της είναι 11,8 kWh.

Η μπαταρία υψηλής τάσης τοποθετείται κάτω από τα πίσω καθίσματα, χωρίς να επηρεάζεται η ευρυχωρία του αυτοκινήτου ή ο όγκος του χώρου αποσκευών.

Η λειτουργία e-Save επιτρέπει στον οδηγό να ορίσει ένα απόθεμα ηλεκτρικής ενέργειαςΔυνατότητα για αποθήκευση ισχύος για 10 χλμ., 20 χλμ. ή ολόκληρη την μπαταρία., το οποίο θα χρησιμοποιείται όταν το επιθυμεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

PLUG-IN HYBRID

Για την παραγωγή της μέγιστης συνδυασμένης ισχύος των 225 ίππων, η plug-in hybrid τεχνολογία του PEUGEOT 508 HYBRID συνδυάζει :

 

 • Έναν βενζινοκινητήρα PureTech 180 ίππων
 • Έναν ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων
 • Το ηλεκτρικό αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων e-EAT8Τιμές WLTPΜέση αυτονομία μεταξύ 49 και 54 χλμ., Εκπομπές CO2 (σε συνδυασμό) μεταξύ 28 και 35 (γρ./χλμ.), Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη) μεταξύ 1,3 και 1,5 (l/100 χλμ.). Η αναγραφόμενη κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 είναι σύμφωνες με το πρότυπο WLTP (κανονισμός ΕΕ 2017/948). Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, τα νέα οχήματα πιστοποιούνται βάσει της διαδικασίας WLTP (Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων), η οποία αποτελεί μια νέα και πιο ρεαλιστική διαδικασία δοκιμής για τη μέτρηση της κατανάλωσης. και τις εκπομπές CO2. Αυτή η διαδικασία WLTP αντικαθιστά εντελώς τον νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης (NEDC), που ήταν η διαδικασία δοκιμής που χρησιμοποιείτο προηγουμένως. Δεδομένου ότι οι συνθήκες δοκιμής είναι πιο ρεαλιστικές, η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 που μετρώνται με τη διαδικασία WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις υψηλότερες από αυτές που μετρώνται με τη διαδικασία NEDC. Οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό, τα αξεσουάρ και τον τύπο των ελαστικών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επίσημο Δίκτυο PEUGEOT. 

 
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΗ

Η αυτονομία των μπαταριών ιόντων λιθίου του PEUGEOT 508 HYBRID σας επιτρέπει να διανύσετε έως και 54 χλμ. σε Ηλεκτρική λειτουργία, σύμφωνα με το πρωτόκολλο πιστοποίησης WLTPΗ αυτονομία στην ηλεκτρική λειτουργία είναι μεταξύ 49 και 54 χλμ. ανάλογα με τον προαιρετικό εξοπλισμό. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης (καιρικές συνθήκες, στυλ οδήγησης κ.λπ.).

Εκτιμώμενοι χρόνοι πληρούς φόρτισης :

 
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Το PEUGEOT 508 διατίθεται με κινητήρες βενζίνης PureTech ή πετρελαίου BlueHDi τελευταίας γενιάς Euro 6. Παρέχει βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, οδηγική απόλαυση και εξαιρετικές επιδόσεις.


Υπάρχουν 2 διαθέσιμες επιλογές :

 

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ PEUGEOT 508

 
 

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ PEUGEOT 508 

 

Εμπρός (Σειρά καθισμάτων 1)
 • Πλάτος (στο ύψος των αγκώνων) : 1.455 χιλ.
 • Απόσταση από τη βάση καθίσματος ως την οροφή : 881 χιλ.Πίσω (Σειρά καθισμάτων 2))

 • Πλάτος (στο ύψος των αγκώνων) : 1.413 χιλ.
 • Χώρος γονάτων : 250 χιλ.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ PEUGEOT 508
 
 
 • 487 λίτρα
 • έως 1.537 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα
ΤΙΜΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ