SKIP TO CONTENT
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΕΝΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΡΕΝΩΝ

 

 

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΡΕΝΩΝ

Μπορείτε να επιλέξετε να πραγματοποιηθεί μια αξιολόγησης φρένων για τον έλεγχο των ζωτικών εξαρτημάτων (τύμπανα, τακάκια, δίσκοι και δαγκάνες) για πρόσθετη ασφάλεια, και εάν απαιτείται ανταλλακτικό, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες υπηρεσίες φρένων.

πηρεσία αντικατάστασης τακακιών μπροστινών φρένων:

 

Τιμή all inclusive (ανταλλακτικά και εργασία) χωρίς εκπλήξεις για ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης.

 

  • Ένα σετ 4 τακάκια για τα μπροστινά φρένα
  • Εργασία για εγκατάσταση
  • Οπτικοί έλεγχοι από ειδικούς της PEUGEOT
  • Αναφορά εργασιών που πραγματοποιήθηκαν
ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΡΕΝΩΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΘΟΡΑ; 
ΤΑΚΑΚΙΑ
  • Η τριβή που προκαλείται από το φρενάρισμα οδηγεί στην παραγωγή υπερβολικής θερμότητας.
  • Το υλικό στα τακάκια των φρένων είναι πιο μαλακό από αυτό που χρησιμοποιείται για τους δίσκους, επομένως φθείρεται πιο γρήγορα.

Τα φθαρμένα τακάκια μπορεί να βλάψουν το δίσκο του φρένου.

 

Συστάσεις συντήρησης:

Ελέγχετε την κατάσταση των μαξιλαριών σας (περίπου κάθε 10.000 km).

Αντικαταστήστε τα όταν το πάχος φτάσει τα 2 mm.

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ

Κατά το φρενάρισμα, ζητούνται πολλά από τους δίσκους των φρένων. Οποιαδήποτε φθορά μπορεί να προκαλέσει κραδασμούς. Η βέλτιστη απόδοση πέδησης εξαρτάται από το ότι είναι σε καλή κατάσταση.

 

Συστάσεις συντήρησης:

Βάλτε τους να εξετάζουν κάθε φορά που τα τακάκια των φρένων αντικαθίστανται για να ελέγχεται ότι το πάχος τους είναι σύμφωνο με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΦΡΕΝΩΝ

Ενώ χρησιμοποιούνται λιγότερο από τα τακάκια, εξακολουθούν να υπόκεινται στις ίδιες δυνάμεις.

 

Συστάσεις συντήρησης:

Να ελέγχετε τακτικά τα τύμπανα των φρένων (περίπου κάθε 20.000 km). Τα εξαρτήματα πρέπει να αντικαθίστανται όταν το πάχος των παπουτσιών φρένων είναι μικρότερο από 1,5 mm..

ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ
  • Όχι μόνο το παλιό υγρό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της απόδοσης πέδησης, αλλά και μια διαρροή στο υδραυλικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε αστοχία των φρένων. Μια φωτεινή ένδειξη στο ταμπλό θα δείχνει το επίπεδο προειδοποίησης.
  • Σε περίπτωση ασυνήθιστα μεγάλης πτώσης του υγρού φρένων, λάβετε συμβουλές από τον ειδικό της PEUGEOT το συντομότερο δυνατό.

 

Σύσταση συντήρησης:

Αλλάζετε το υγρό φρένων σας τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο χρόνια ή κάθε 40.000 ή 60.000 km ανάλογα με την ημερομηνία ταξινόμησης του οχήματός σας. Είναι απαραίτητο.

ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ

 

 

ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ
Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αστοχία στο σύστημα υποβοήθησης πέδησης, στους εύκαμπτους σωλήνες ή στα ηλεκτρικά του υδραυλικού συστήματος, στους κυλίνδρους των τροχών ή στις δαγκάνες
ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ
Το πεντάλ πέφτει στο πόδι και πρέπει να το αντλήσεις για να μπορείς να φρενάρεις. Λάβετε υπόψη ότι αυτό αποτελεί ένδειξη σοβαρού προβλήματος με το υδραυλικό σύστημα.
ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙ ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ
Ένας κύλινδρος τροχού ή μια δαγκάνα μπορεί να μπλοκαριστεί ή το ελαστικό μπορεί απλώς να μην έχει φουσκώσει αρκετά. Τα φθαρμένα αμορτισέρ μπορούν επίσης να προκαλέσουν την ίδια συμπεριφορά.
ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ
Αυτό πιθανώς να έχει να κάνει με ελαττωματικούς δίσκους φρένων, ένα μέρος που έχει χαλαρώσει ή είναι υπερβολικό παιχνίδι στην εμπρός ή πίσω ανάρτηση.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ
Εάν τα φρένα κλειδώνουν με την παραμικρή πίεση, μπορεί να είναι σημάδι προβλήματος με τους δίσκους, τα τύμπανα ή τα παπούτσια των φρένων.
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΦΡΕΝΩΝ PEUGEOT
Τα ανταλλακτικά PEUGEOT προσφέρουν αξιοσημείωτη ποιότητα και συμμορφώνονται με αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η μάρκα εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά τα υλικά, την αντοχή στη φθορά και την αποτελεσματικότητα πέδησης.

 
PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ως υπεύθυνος κατασκευαστής, η PEUGEOT συμμετέχει ενεργά στην απόρριψη επιβλαβών ουσιών*. Σύμφωνα με αυτό, η PEUGEOT έχει αναπτύξει τακάκια φρένων χωρίς αμίαντο χωρίς πτώση στην απόδοση πέδησης. Από τον σχεδιασμό των αυτοκινήτων μας μέχρι την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, η PEUGEOT και το δίκτυό της δεσμεύονται να έχετε περιβαλλοντική συνείδηση σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του οχήματοςΓια περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.groupe-psa.com
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ PEUGEOT
PEUGEOT ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Αυθεντική ποιότητα και απόλυτη οδηγική ηρεμία
 
Πακέτα συντήρησης που συνδυάζουν ελέγχους από τους ειδικούς μας, εργατικά και γνήσια ανταλλακτικά. Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για εργασίες συντήρησης είναι 100% πανομοιότυπα με αυτά που τοποθετούνται σε ολοκαίνουργια οχήματα. Είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας και εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια. Η χρήση ποιοτικών γνήσιων ανταλλακτικών θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Η μέγιστη οδηγική απόλαυση συναντά την απόλυτη ηρεμία.
 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ PEUGEOT

Συνδυασμός ποιότητας, τιμής και απόδοσης

 
Τα πακέτα συντήρησης περιλαμβάνουν: εργασία και ανταλλακτικά της σειράς Eurorepar, μια οικονομική σειρά ανταλλακτικών πολλαπλών μαρκών  που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των πέντε ετών. Και επειδή είναι οικονομικότερα απο τα ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος συντήρησης.
 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ