SKIP TO CONTENT
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΗΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗΣ

 

Τιμή all inclusive (ανταλλακτικά και εργασία) χωρίς εκπλήξεις για μέγιστη πρόσφυση.

 

 • Τοποθέτηση ελαστικών και ζάντες ζυγοστάθμισης
 • Αντικατάσταση βαλβίδας
 • Οπτικοί έλεγχοι από ειδικούς της PEUGEOT

 

 

 

Η PEUGEOT ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

 • Ελέγχετε την πίεση των ελαστικών σας μία φορά το μήνα και πριν από όλα τα μεγάλα ταξίδια. Είναι καλύτερα να το κάνετε όταν τα ελαστικά είναι κρύα. Το χαμηλό φούσκωμα μειώνει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών σας, αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου και θέτει σε κίνδυνο την οδική συμπεριφορά του οχήματός σας.
 • Η πίεση που συνιστά ο κατασκευαστής του οχήματός σας εμφανίζεται στο άνοιγμα της πόρτας από την πλευρά του οδηγού και στο εγχειρίδιο χρήσης.
 • Ελέγχετε τακτικά τη φθορά των ελαστικών σας κοιτάζοντας την ένδειξη φθοράς.
 • Τα ελαστικά που έχουν διογκώσεις, ρωγμές, κοψίματα, ξένα σώματα ή ακανόνιστη φθορά θα πρέπει να ελέγχονται από εγκεκριμένο επισκευαστή.
 • Ό,τι κι αν γίνει, τα ελαστικά θα πρέπει να ελέγχονται κάθε πέντε χρόνια ανεξάρτητα από τα χιλιόμετρα και το βάθος του πέλματος. Και μην ξεχνάτε τον εφεδρικό τροχό. Η ασφάλειά σας εξαρτάται από αυτό. Ένα ετήσιο MOT αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα αυστηρό όταν πρόκειται για τον έλεγχο της κατάστασης των ελαστικών και των τροχών.
 • Για οχήματα με κίνηση στους 4 τροχούς, συνιστάται η ταυτόχρονη αντικατάσταση και των 4 ελαστικών
 • Ο οπτικός έλεγχος των ελαστικών σας από έναν επαγγελματία της PEUGEOT μπορεί να του επιτρέψει να αναγνωρίσει τη φθορά σε άλλα στοιχεία ασφαλείας: ανάρτηση, ευθυγράμμιση κ.λπ. Ελέγξτε τα ελαστικά σας από έναν ειδικό της PEUGEOT.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Σχεδιασμένα ειδικά για να διασφαλίζουν βελτιωμένη πρόσφυση, τα χειμερινά ελαστικά είναι τα μόνα ελαστικά με τεχνολογία που είναι ικανά να βελτιστοποιήσουν το κράτημα και το φρενάρισμα του οχήματός σας στο δρόμο.

Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος πέσει κάτω από τους 7°C, ήρθε η ώρα να επιλέξετε χειμερινά ελαστικά. Διακυβεύεται η ασφάλειά σας.

 

Η PEUGEOT είναι εδώ για να βοηθήσει

 • Σε αντίθεση με ό,τι ίσως έχετε ακούσει, το ειδικό καουτσούκ που χρησιμοποιείται στα χειμερινά ελαστικά είναι εξίσου ανθεκτικό με το καουτσούκ στα καλοκαιρινά ελαστικά.
 • Όταν δεν χρησιμοποιούνται, όπως και για τα καλοκαιρινά ελαστικά, τα χειμερινά ελαστικά πρέπει να φυλάσσονται προσεκτικά για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητά τους. Επικοινωνήστε με τον σύμβουλο πωλήσεων PEUGEOT Service για την αποθήκευση των ελαστικών σας στο Tire Hotel.

 

Το PEUGEOT Service προσφέρει επίσης μια σειρά από αλυσίδες χιονιού και κάλτσες χιονιού για τα ελαστικά σας

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Το μέγεθος, ο δείκτης ταχύτητας και  φορτίου καθορίζονται από τον Κατασκευαστή. Είναι το αποτέλεσμα της καλύτερης ισορροπίας όσον αφορά την ασφάλεια, τη συμπεριφορά και τις επιδόσεις για το PEUGEOT σας.

 

Μην επιλέγετε ελαστικό με δείκτη ταχύτητας ή φορτίου χαμηλότερο από αυτά που έχουν εγκριθεί από τον Κατασκευαστή. Αυτό είναι επικίνδυνο και απαγορεύεται από το νόμο.

ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

Το μέγιστο φορτίο που μπορεί να μεταφέρει το ελαστικό στη μέγιστη ταχύτητα (υποδεικνύεται από την ονομαστική ταχύτητα).

 

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα μεταφοράς του φορτίου που υποδεικνύεται από το ονομαστικό φορτίο.

 

ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΘΟΡΑΣ

Ο δείκτης φθοράς του πέλματος βρίσκεται μέσα στη δομή, σε μία από τις κύριες αυλακώσεις.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PEUGEOT
Επιλέγουμε τα ελαστικά μας από διεθνείς κατασκευαστές των οποίων η τεχνογνωσία είναι καλά εδραιωμένη. Αυστηρά ελεγμένα για την αξιοπιστία και την καταλληλότητά τους για το PEUGEOT σας, αυτά τα ελαστικά προσφέρουν αξιοσημείωτες τεχνικές ιδιότητες και εγγυήσεις ασφαλείας. Ζητήστε συμβουλές από τον ειδικό της PEUGEOT σχετικά με την καλύτερη επιλογή για το όχημά σας, το στυλ οδήγησης και τον προϋπολογισμό σας ή επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.peugeot.[ΧΩΡΑ] 
H PEUGEOT  ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 
Ως υπεύθυνος κατασκευαστής, η PEUGEOT συμμετέχει ενεργά στην απόρριψη επιβλαβών ουσιώνΓια περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.groupe-psa.com. Από τη σχεδίαση των αυτοκινήτων μας μέχρι την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, η PEUGEOT και το δίκτυό της δεσμεύονται να έχουν περιβαλλοντική συνείδηση σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του οχήματοςΓια περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.groupe-psa.com. Η μάρκα αναλαμβάνει επίσης τη συλλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων ελαστικών. 
*Pour plus d’informations, rendez-vous sur le site : www.groupe-psa.com

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PEUGEOT

PEUGEOT ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αυθεντική ποιότητα και απόλυτη οδηγική ηρεμία

 

Πακέτα συντήρησης που συνδυάζουν ελέγχους από τους ειδικούς μας, εργατικά και γνήσια ανταλλακτικά. Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για εργασίες συντήρησης είναι 100% πανομοιότυπα με αυτά που τοποθετούνται σε ολοκαίνουργια οχήματα. Είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας και εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια. Η χρήση ποιοτικών γνήσιων ανταλλακτικών θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Η μέγιστη οδηγική απόλαυση συναντά την απόλυτη ηρεμία.

 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ PEUGEOT

Συνδυασμός ποιότητας, τιμής και απόδοσης

 

Τα πακέτα συντήρησης περιλαμβάνουν: εργασία και ανταλλακτικά της σειράς Eurorepar, μια οικονομική σειρά ανταλλακτικών πολλαπλών μαρκών  που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των πέντε ετών. Και επειδή είναι οικονομικότερα απο τα ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος συντήρησης.

 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ