SKIP TO CONTENT
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ PEUGEOT

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Με αυτήν την υπηρεσία, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε μετά από ζημιά στο παρμπρίζ σας: η επισκευή ενός παρμπρίζ είναι πολύ γρήγορη και πολύ λιγότερο δαπανηρή από την αντικατάσταση.

 • Υλικά και ρητίνες που απαιτούνται για την επισκευή του παρμπρίζ (σε περίπτωση ζημιάς που είναι μικρότερη από τη διάμετρο ενός κέρματος 2 £ και εκτός της οπτικής γωνίας του οδηγού)
 • Εργασία για εγκατάσταση
 • Οπτικοί έλεγχοι από ειδικούς της PEUGEOT
 • Αναφορά εργασιών που πραγματοποιήθηκαν

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Παλαιότερα ήταν κατασκευασμένα από σκληρυμένο γυαλί, τα παρμπρίζ συνήθιζαν να θρυμματίζονται σε χίλια κομμάτια κατά την κρούση. Τα σύγχρονα παρμπρίζ είναι κατασκευασμένα από πλαστικοποιημένο γυαλί. Αποτελούνται από εναλλασσόμενα στρώματα γυαλιού και πολυβινυλοβουτυράλης (PVB), γεγονός που καθιστά το υλικό εύκαμπτο και ανθεκτικό στο τρύπημα. Σε περίπτωση πρόσκρουσης, η σύνδεση μεταξύ των στρωμάτων παραμένει ανέπαφη.

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

 • Τσιπς για διάλειμμα αστεριών
 • Διαλείμματα συνδυασμού
 • Μάτια ταύρου
 • Μισόφεγγα

 

ΜΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

 • Οποιαδήποτε ζημιά στο οπτικό πεδίο του οδηγού,
 • Οποιαδήποτε ζημιά γύρω από την άκρη του παρμπρίζ,
 • Θραύσματα αστεριών των οποίων η επιφάνεια είναι μεγαλύτερη από ένα νόμισμα €2 ή όταν υπάρχουν περισσότερες από 3 περιπτώσεις ζημιάς στο παρμπρίζ.
 • Ομοίως, οποιαδήποτε βλάβη που έχει ήδη επισκευαστεί δεν μπορεί να επισκευαστεί δεύτερη φορά,
 • Οποιαδήποτε ζημιά που έχει προκαλέσει την αφαίρεση ενός μικρού κομματιού γυαλιού,
 • Οποιαδήποτε ζημιά σε αθερμικά παρμπρίζ.

Η PEUGEOT ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Μόλις συμβεί βλάβη, συνιστάται να προστατεύετε την κατεστραμμένη περιοχή χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι διαφανούς ταινίας ίδιου μεγέθους. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τη σκόνη και το νερό που καθιστούν την επισκευή πολύ λεπτή ή και αδύνατη. Αφού το κάνετε αυτό, κλείστε ένα ραντεβού το συντομότερο δυνατό σε ένα κέντρο σέρβις της PEUGEOT.

Μην καθυστερείτε να επισκευάσετε το παρμπρίζ σας, καθώς η ζημιά που επισκευάζεται γρήγορα θα σημαίνει ότι θα αποφύγετε μια δαπανηρή αντικατάσταση.

Εάν η ζημιά δεν μπορεί να επιδιορθωθεί, το γκαράζ του PEUGEOT θα σας προτείνει να αλλάξετε το παρμπρίζ. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα με το παρμπρίζ σας, το PEUGEOT Service θα μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις. Εάν έχετε απορίες σχετικά με το πλεόνασμα, επικοινωνήστε με τον σύμβουλο πωλήσεων σέρβις PEUGEOT.

PEUGEOT ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

Ως υπεύθυνος κατασκευαστής, η PEUGEOT συμμετέχει ενεργά στην απόρριψη επιβλαβών ουσιώνΓια περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.groupe-psa.com.

Από τη σχεδίαση των αυτοκινήτων μας μέχρι την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, η PEUGEOT και το δίκτυό της δεσμεύονται να έχουν περιβαλλοντική συνείδηση ​​σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του οχήματοςΓια περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.groupe-psa.com.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ PEUGEOT

PEUGEOT ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αυθεντική ποιότητα και απόλυτη οδηγική ηρεμία 

Υπηρεσίες all inclusive που καλύπτουν ελέγχους που πραγματοποιούνται από τους ειδικούς μας, εργάτες και γνήσια ανταλλακτικά. Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για εργασίες συντήρησης είναι πανομοιότυπα με αυτά που τοποθετούνται σε ολοκαίνουργια οχήματα. Ταιριάζουν καλύτερα στο αυτοκίνητό σας και θα εξασφαλίσουν τη μέγιστη ασφάλεια. Χάρη σε αυτήν την πρωτότυπη ποιότητα, το αυτοκίνητό σας θα διατηρήσει κορυφαίες επιδόσεις για πολλά χρόνια και θα προσφέρει οδηγική απόλαυση με απόλυτη ηρεμία.

 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PEUGEOT
Ο συνδυασμός ποιότητας, τιμής και απόδοσης
 

Υπηρεσίες all inclusive που καλύπτουν εργατικά και ανταλλακτικά Eurorepar, μια αποκλειστική σειρά ανταλλακτικών πολλαπλών επωνυμιών που είναι ειδικά προσαρμοσμένα σε αυτοκίνητα ηλικίας άνω των τριών ετών και έως και 25% φθηνότερα από τα γνήσια ανταλλακτικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος.

 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ