Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Μοντέρνο και κομψό, το νέο 3-θυρο Peugeot 108 προκαλεί τη δημιουργική φαντασία στον καθένα. Επιλέξτε ένα από τα 8 σχεδιαστικά μοτίβα, για να ξεχωρίζετε σε κάθε σας μετακίνηση. Σικ, εκλεπτυσμένο ή σπορτίβ, δεν έχει σημασία...όλοι θα σας ζηλέψουν!

DRESSY

CHIC & SPORT

Το νέο Peugeot 108, συνδυάζει τέλεια το σπορτίβ πνεύμα με την κομψότητα. Το μοτίβο "Dressy" επαναπροσδιορίζει την έννοια της διαχρονικότητας απεικονίζοντας μία τρισδιάστατη οπτική εικόνα, και συνδυάζει άριστα τις επιταγές της μόδας με τις σπορτίβ πινελιές.

PLAYLIST

PLAY THE ROAD

Παρουσιάζοντας το "Playlist" μοτίβο - σχεδιασμένο ειδικά για τον εραστή της μουσικής που κρύβετε μέσα σας, με τα εικονογράμματα εμπνευσμένα από τις συσκευές αναπαραγωγής ήχου, αντανακλλούν το εκλεκτικό μουσικό σας γούστο σας. Ντίσκο, ροκ, ποπ, electro ... προχωρήστε, γυρίστε στην πόλη με το δικό σας ρυθμό - το 108 δεν θα αφήσει κανένα πρόβλημα να σας ακολουθήσει!

DIAMOND

ROCK'N'GLAM

Το " Diamond " (1) (2) μοτίβο είναι το κατ 'εξοχήν λαμπερό trend-setter. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να περάσετε απαρατήρητοι με αυτό το στολίδι. Τα εναλλασσόμενα λαμπερά και ματ πρίσματα του δίνουν την πρόσθετη μεταλλική διάσταση και μια αίσθηση συνεχούς κίνησης. Το νέο Peugeot 108 θαμπώνει ακόμα και τους γνώστες. Σίγουρα θα είναι το αστέρι του δρόμου και θα αφήσει έντονα σημάδια στις διαδρομές σας!

DUAL

SPLIT THE ROAD

Διπλασιάστε την οδηγική σας απόλαυση με το νέο μοτίβο "Dual"(3), που διατίθεται για τις τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις του PEUGEOT 108 hatchback. Αυτή η τολμηρή, γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση, διαθέτει χρώμα με δύο τόνους, και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο που συνδυάζει μια σειρά από φωτοσκιάσεις με απόλυτη διαφάνεια τονίζοντας ακόμα περισσότερο το διαχωρισμό των δύο μεγάλων τμημάτων του αμαξώματος.

Με το "Dual", θα κάνετε δύο φορές εντύπωση κατά την οδήγηση μέσα στην πόλη - εν ολίγοις, το καλύτερο και των δύο κόσμων.


Οι παρακάτω συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι: Rouge Scarlet ή Blanc Lipizan / Gris Gallium, Blanc Lipizan / Blue Smalt, Red Purple ή Rouge Scarlet ή Gris Carlinite / Noir Caldera.

BARCODE

/image/14/4/450x310_pgtww_108_barcode_11.35144.jpg
/image/14/5/450x310_pgtww_108_barcode_21.35145.jpg

COLOR OF LINES

Τεχνολογία και αστικές μετακινήσεις, το μοτίβο "Barcode"(1)(2) αναμειγνύει χρώματα και γραμμές σε ένα άψογο οπτικό παιχνίδισμα. Υπερμοντέρνο, το συγκεκριμένο μοτίβο, αποτελεί την προσωποποίηση του νεωτερισμού.

TATTOO

/image/14/6/450x310_pgtww_108_tatoo_21.35146.jpg
/image/14/7/450x310_pgtww_108_tatoo_11.35147.jpeg

STREET SKIN

Το μοτίβο "Tattoo" (1)(2) συνδυάζει έναa φανταχτερό, floral look με street-art σχέδια. Μέσα από αυτό το μοτίβο, το Peugeot 108 αποκαλύπτει ένα στυλ που συνδυάζει την εικόνα ενός ανθισμένου τοπίου με την αστική μετακίνηση. Το "Tattoo" αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό κόσμο εκείνων που διαθέτουν την ψυχική ηρεμία, και ψάχνουν πάντα για την αισθητική υπέρβαση.

SPORT

/image/14/8/960x460_pgtww_108_sport1.35148.jpg

FIT & DRIVE

Το μοτίβο "Sport"(1) δίνει στο new Peugeot 108 αγωνιστική αύρα σε ένα αυτοκίνητο πόλης. Τα μαύρα γυαλιστερά καλύμματα με την κόκκινη ρίγα για τους πλευρικούς καθρέφτες και τα ειδικά πατάκια, κάνουν το "Sport" την πιο κατάλληλη επιλογή για τους άνδρες και τις γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν το αθλητικό πνεύμα τους. Το θέμα της καρό σημαίας δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.

KILT

/image/14/9/633x400_pgtww_108_kilt1.35149.jpg

SO DANDY

Ορισμένοι φαντάζονται τις μετακινήσεις τους σαν μία παρένθεση κομψότητας. Με το μοτίβο "Kilt"(1)(2), το 108 παραποιεί αισθητικά την εικόνα του γνωστού «ταρτάν» προσθέτοντας ζώνες σκιάς σε αρκετά του σημεία. Εκτός από τον τέλειο συνδυασμό του παραδοσιακού με το σύγχρονο, αυτό το γεωμετρικό μοτίβο, θα γοητεύσει περισσότερο αυτούς που επιθυμούν να συνδυάσουν την κλασσική σχεδίαση με την Γαλλική παράδοση της κομψότητας.

 

 

 

 

(1) 6 μοτίβα για να εξατομικεύσετε την κλειστή έκδοση: αυτοκόλλητα για το εξωτερικό, κολλήματα για τους εξωτερικούς καθρέφτες, αυτοκόλλητα για το εσωτερικό, πατάκια, διακοσμητικά κλειδιών.
(2) 5 μοτίβα για να εξατομικεύσετε την ανοιχτή έκδοση: αυτοκόλλητα για το εξωτερικό, κολλήματα για τους εξωτερικούς καθρέφτες, αυτοκόλλητα για το εσωτερικό, πατάκια, διακοσμητικά κλειδιών..
(3) Έξι εκδόσεις 2 τόνων για να εξατομικεύσετε τις 3-θυρες και 5-θυρες κλειστές εκδόσεις: κατά μήκος του αμαξώματος αυτοκόλλητα με διαβάθμιση από Μαύρο/Γκρι σε διαφάνεια, retro απόχρωση αμαξώματος για την οροφή και πατάκια.