Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα
/image/65/2/peugeot-108-5-portes-2015-03.47652.jpg
/image/65/2/peugeot-108-5-portes-2015-03.47652.jpg

Από 11.250 *

108 5-θυρο

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

TECH'UP YOUR STYLE

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DESIGN

peugeot_108_inside

Το Peugeot 108 είναι η επιτομή του στυλ και της κομψότητας!

Το αυτοκίνητο τραβά όπου κι αν βρεθεί τα βλέμματα, χάρη στο νεανικό του design με τις έντονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Επιλέξτε από μία παλέτα 8 εντυπωσιακών χρωμάτων για να εκφράσετε τον χαρακτήρα και το γούστο σας.ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ

PEUGEOT_108_2018_029_FR.jpg

Το PEUGEOT 108 είναι εξοπλισμένο με «έξυπνη» τεχνολογία και δυνατότητες συνδεσιμότητας που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

H οθόνη αφής 7 ιντσών(1) σας επιτρέπει να είστε πάντα σε σύνδεση και συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης: τον υπολογιστή ταξιδίου,  το ηχοσύστημα(1), την κάμερα οπισθοπορείας(1), το Bluetooth® (1), τη λειτουργία Mirror Screen Triple Play(2), το σύστημα Navigation(3)  κι επιτρέπει την παραμετροποίηση της λειτουργίας των συστημάτων του αυτοκινήτου.

(1) Στον βασικό εξοπλισμό από το επίπεδο Active
(2) Μόνο οι συμβατές εφαρμογές με Apple CarPlayTM, MirrorLink®ή Android Auto θα λειτουργήσουν με το αυτοκίνητο σε στάση ή εν κινήσει, κατά περίπτωση.Ορισμένες επιλογές των εφαρμογών δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθούν όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει. Ορισμένοι τύποι περιεχομένου, που μπορεί να είναι διαθέσιμοι δωρεάν στο smartphone σας, είναι δυνατόν να απαιτούν επί πληρωμή εγγραφή στην αντίστοιχη πιστοποιημένη εφαρμογή για Apple CarPlayTM, MirrorLink®ή Android Auto. Η λειτουργία Mirror Screen ενεργοποιείται μόνο μέσω της τεχνολογίας MirrorLink® (για τα Android smartphones συμβατά με το MirrorLink®), μέσω Apple CarPlayTM (για smartphones με λειτουργικό iOS) και μέσω Android Auto (για τα Android smartphones), υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει κινητό και τηλεφωνική συνδρομή που περιλαμβάνει σύνδεση με το διαδίκτυο.
(3) Στον προαιρετικό εξοπλισμό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ