Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για το 5-θυρο Peugeot 108; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα με την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το εξωτερικό χρώμα, τον εξοπλισμό και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού στο επόμενό σας αυτοκίνητο πόλης!

Έχετε επιλέξει το 5θυρο Peugeot 108: ένα μοντέλο που συνδυάζει το στυλ και την κομψότητα, ένα αυτοκίνητο πόλης που αντανακλά τη διαφορετικότητα και το μοναδικό σας στυλ, κάνοντας ευχάριστες τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του 5-θυρου Peugeot 108 επιλέγοντας την έκδοση που προτιμάτε: Peugeot 108 Access, Active, Style, Allure και GT Line ή τις εκδόσεις cabrio 108 TOP! Active και Allure.

Η Peugeot προσφέρει to 108 με τον τελευταίας γενιάς βενζινοκινητήρα 1.0 VTi 72hp προδιαγραφών Euro 6.2 και εξοπλισμό ικανό να σας εξασφαλίσει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων ETG5, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποστήριξης οδηγού.

Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας ταιριάζει καλύτερα το νέο μπλε Égée, το κόκκινο Rouge Scarlet, ή το λευκό Blanc Lipizan ̶ και την εσωτερική επένδυση. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του 108, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.