Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Τρίθυρο, πεντάθυρο ή TOP!, το PEUGEOT 108 κατορθώνει να συμπυκνώσει στις μικρές διαστάσεις του έναν ολόκληρο κόσμο κομψότητας και φινέτσας

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΣΤΥΛ

peugeot_108_inside

Το PEUGEOT 108 είναι το μοντέλο που δίνει άλλη διάσταση στην κομψότητα και το στυλ. Προσελκύει τα βλέμματα όπου και αν βρεθεί, χάρη στον σοφιστικέ σχεδιασμό με τις δυναμικές γραμμές και τις προσεγμένες λεπτομέρειες.

Κομψό και στυλάτο

Το Peugeot 108 στο πέρασμα του τραβά τα βλέμματα χάρη στο νεανικό του σχεδιασμό. Αυτοκίνητο πολης με δυναμικές γραμμές, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, γοητεύει με την πρώτη ματιά.

Επιλέξτε από μία παλέτα 8 εντυπωσιακών χρωμάτων και 4 αποχρώσεων της υφασμάτινης οροφής για να εκφράσετε τον χαρακτήρα και το γούστο σας.

Φωτεινή Υπογραφή Peugeot

Αρμονικά ενσωματωμένο στο αμάξωμα, οι προβολείς και τα φώτα ημέρας LED διαμορφώνουν το διαπεραστικό βλέμμα του Peugeot 108. Στο πίσω μέρος, η φωτεινή υπογράφη της μάρκας σχηματίζεται από τις τρεις χαρακτηριστικές «νυχιές» που ξεπροβάλλουν από το αμάξωμα.

108 TOP!

To Peugeot 108 TOP! χάρη στην ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφάσματινη οροφή του ανοίγει ένα παράθυρο στον ουράνο ώστε να απολαμβάνετε την οδήγηση σε όλες τις εποχές.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ STYLE

PEUGEOT_108_2018_031_FR.jpg

108 STYLE

H ειδική σειρά Peugeot 108 Style ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως η οροφή Black Diamond, τα επιχρωμιωμένα καλύμματα καθρεφτών, το λογότυπο Style στο αμάξωμα και στο κατώφλι των εμπρός θυρών σε συνδυασμό με το νεανικό εσωτερικό που διαμορφώνεται από τις επενδύσεις των καθισμάτων με τα διακοσμητικά του ταμπλό.

ΑΝΕΣΗ

108-internal

Για το εσωτερικό του Peugeot 108 έχουν επιλεγεί μοντέρνες και κομψές ταπετσαρίες που σε συνδυασμό με σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο ταμπλό διαμορφώονουν ένα ευχάριστο και απολαυστικό περιβάλλον για τον οδηγό και τους επιβάτες του.

Ευρύχωρο

Το εσωτερικό του Peugeot 108 έχει φτιαχτεί για να προσφέρει τη μέγιστη ευρυχωρία και ένα μεγάλο αριθμό αποθηκευτικών χώρων για τον οδηγό και τους επιβάτες του.

Άνετο και πρακτικό

Ο εξαιρετικά ευρύχωρος χώρος αποσκευών, με συνολική χωρητικότητα που ξεκινά από τα 243 λίτρα και μπορεί να φτάσει τα 868 λίτρα χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης της πλάτης των πίσω καθισμάτων (50/50).

PEUGEOT OPEN & GO*

Μπορείτε να πλησιάσετε το Peugeot108 και χωρίς να βγάλετε το κλειδι από τη τσάντα ή τη τσέπη σας να ανοίξετε τις πόρτες χάρη στους αισθητήρες που είναι ενσωματωμένοι στις εμπρος χειρολαβές. Ειστε έτοιμοι να ξεκινήσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου το κλειδι πιέζοντας απλά το διακόπτη Stop/Start. Οι μετακινήσεις με το Peugeot 108 είναι εύκολες και διασκεδαστικές.

*Βασικός εξοπλισμός στην έκδοση Allure

Αυτόματος Κλιματισμός

Η θερμοκρασία στη καμπίνα μπορει να ελεγχθεί απόλυτα χάρη στον αυτόματο κλιματισμό* οι λειτουργίες του οποίου πραγματοποιούνται μέσω της οθόνης αφής

*Προαιρετικός εξοπλισμός στην έκδοση Allure

Οθόνη αφής 7’’

Το Peugeot 108 είναι εξοπλισμένο με «έξυπνη» τεχνολογία και δυνατότητες συνδεσιμότητας που διευκολύνουν την καθημερινότητα σας. Η οθόνη αφής* των 7’’ στο κέντρο του ταμπλό σας επιτρέπει να είστε πάντα συνδεδεμένοι και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα συστήματα οδήγησης, διασκέδασης και επικοινωνίας: τον υπολογιστή ταξιδιού, την κάμερα οπισθοπορείας, το ηχοσύστημα με ραδιόφωνο με ψηφιακό δέκτη, Bluetooth και τη λειτουργία Mirror Screen.

*Βασικός εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις

Mirrorscreen

Χάρη στη τεχνολογία Mirrorscreen έχετε τη δυνατότητα να απεικονήσετε λειτουργίες του κινήτου σας τηλεφώνου στην οθόνη αφής του Peugeot 108. Η σύνδεση πραγματοποιείται από το menu λειτουργιών της οθόνης αφής και να αποκτήσετε άμεσα τον έλεγχο του κινητού σας με ασφάλεια και να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές συμβατές με Apple CarPlay ή Android Auto.

ΑΝΕΤΟ…ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ!

/image/17/0/article6_1920x1080_1.35170.jpg
/image/17/1/article6_1920x1080_2.35171.jpg

Το εσωτερικό του PEUGEOT 108 έχει φτιαχτεί για να προσφέρει τη μέγιστη ευρυχωρία και ένα μεγάλο αριθμό αποθηκευτικών χώρων, τόσο στον οδηγό όσο και στους επιβάτες του.

Ο εξαιρετικά ευρύχωρος χώρος αποσκευών, με συνολική χωρητικότητα που ξεκινά από τα 243 λίτρα* και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 868 λίτρα**, χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης της πλάτης (50/50***) των πίσω καθισμάτων.

* 196 dm3 σύμφωνα με τα πρότυπα VDA (108 TOP! με κιτ επισκευής ελαστικού),
** 780 dm3 σύμφωνα με τα πρότυπα VDA
*** Στον βασικό εξοπλισμό από το επίπεδο Active