Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Το PEUGEOT 108 διαθέτει high-tech συστήματα και παρέχει δυνατότητες διασύνδεσης που σχεδιάστηκαν για να κάνουν τη ζωή στην πόλη ευκολότερη

ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ

/image/99/8/peugeot_108_2014_203_fr-480x2601.47998.jpg

Το PEUGEOT 108 είναι εξοπλισμένο με «έξυπνη» τεχνολογία και δυνατότητες συνδεσιμότητας που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

H οθόνη αφής 7 ιντσών(1) σας επιτρέπει να είστε πάντα σε σύνδεση και συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης:

τον υπολογιστή ταξιδίου,  το ηχοσύστημα(1), την κάμερα οπισθοπορείας(1), το Bluetooth® (1), τη λειτουργία Mirror Screen Triple Play(2), το σύστημα Navigation(3)  κι επιτρέπει την παραμετροποίηση της λειτουργίας των συστημάτων του αυτοκινήτου.

 
(1) Στον βασικό εξοπλισμό από το επίπεδο Active

(2) Μόνο οι συμβατές εφαρμογές με Apple CarPlayTM, MirrorLink®ή Android Auto θα λειτουργήσουν με το αυτοκίνητο σε στάση ή εν κινήσει, κατά περίπτωση. Ορισμένες επιλογές των εφαρμογών δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθούν όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει. Ορισμένοι τύποι περιεχομένου, που μπορεί να είναι διαθέσιμοι δωρεάν στο smartphone σας, είναι δυνατόν να απαιτούν επί πληρωμή εγγραφή στην αντίστοιχη πιστοποιημένη εφαρμογή για Apple CarPlayTM, MirrorLink®ή Android Auto. Η λειτουργία Mirror Screen ενεργοποιείται μόνο μέσω της τεχνολογίας MirrorLink® (για τα Android smartphones συμβατά με το MirrorLink®), μέσω Apple CarPlayTM (για smartphones με λειτουργικό iOS) και μέσω Android Auto (για τα Android smartphones), υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει κινητό και τηλεφωνική συνδρομή που περιλαμβάνει σύνδεση με το διαδίκτυο.
(3) Στον προαιρετικό εξοπλισμό

Active City Brake

108_Lane

Το PEUGEOT 108 εφοδιάζεται με νέα συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ασφάλειας κατά την οδήγηση όπως το Active City Brake (Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος για αποφυγή σύγκρουσης)(6), το Lane Departure Warning (Προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας)(6) και το σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης(6).

(6) Στον βασικό εξοπλισμό από το επίπεδο Allure. H τεχνoλoγία Active City Brake είναι μια νέα λειτουργία αυτόματης πέδησης η οποία, στο μέτρο του δυνατού, αποτρέπει τη σύγκρουση –ή ελαχιστοποιεί τις συνέπειές της– με προπορευόμενο όχημα σε περίπτωση μη αντίδρασης του οδηγού, όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα έως 30 χλμ./ώρα.

Pack City

/image/00/2/article4_480x260.48002.jpg

Για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στην οδήγηση τo PEUGEOT 108 μπορεί να εφοδιαστεί με Pack City που περιλαμβάνει:

  • Αυτόματο κλιματισμό και αυτόματη λειτουργία προβολέων
  • Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί