Διαμορφώστε το δικό σας νέο Peugeot 508

Ενδιαφέρεστε για το νέο Peugeot 508; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι της μελλοντικής σας sport μπερλίνας!

Επιλέξατε το νέο Peugeot 508 : η sport μπερλίνα της Peugeot μπαίνει σε μια νέα εποχή! Με το δυναμικό στυλ και την καινοτόμο τεχνολογία της, εγκαινιάζει μια νέα εποχή επιδόσεων και κομψότητας. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας 508, επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες εκδόσεις: Active, Allure, GT Line ή GT.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης 1.6 PureTech με 180 ή 225 ίππους και αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 130hp και 2.0 BlueHDi 180hp) για επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή στο νέο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8, καθώς και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποστήριξης οδήγησης τελευταίας τεχνολογίας.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων για το νέο Peugeot 508 που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει περισσότερο το λαμπερό Bleu Célèbes ή το κομψό Blanc Nacré; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.