Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 301; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα με την εφαρμογή ‘Peugeot configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το εξωτερικό χρώμα, και τον εξοπλισμό, και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού στο επόμενο σεντάν σας!

Έχετε επιλέξει το Peugeot 301: ένα στιβαρό, άνετο, και με δυνατότητες δικτύωσης, μοντέλο, άνετο, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον ανοιχτό δρόμο, που αποτελεί τον ιδανικό σας σύντροφο σε κάθε σας οδηγική επιλογή. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας αυτοκινήτου επιλέγοντας την έκδοση που επιθυμείτε: Peugeot 301 Allure, Peugeot 301 Access, Peugeot 301 Business.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς βενζινοκινητήρες PureTech (1.2L VTi, 82 hp) και diesel BlueHDi (1.6L VTi, 92 hp), και εξοπλισμό ικανό να σας εξασφαλίσει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, μπορείτε να επιλέξετε αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα μίας πλούσιας γκάμας συστημάτων δικτύωσης.

Με την επιλογή της έκδοσης, προχωρήστε στο επόμενο στάδιο της εφαρμογής ‘configurator’ για το δικό σας Peugeot 301, και επιλέξτε τον κινητήρα, τον τύπο καυσίμου, και το κιβώτιο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Στη συνέχεια το χρώμα του αμαξώματος (σας ταιριάζει καλύτερα το γκρι-gris aluminium, το μπλε-bleu kyanos, το καφέ-nocciola ή το λευκό-blanc banquise), και τον τύπο των ζαντών. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε και το εσωτερικό, και να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και τα προαιρετικά αξεσουάρ.