Αυτοκίνητα 7 & 9 θέσεων

Αυτοκίνητα 7 Θέσεων & 9 Θέσεων

5008

Άνετα πολυθέσια
Δεν έχετε αρκετές θέσεις για την αυξανόμενη φαμίλια; Ή μήπως, οι δουλειές αυξήθηκαν και δεν σας χωράει ο τόπος; Τα αυτοκίνητα 7 & 9 θέσεων δίνουν τη λύση. Είτε χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο 7 θέσεων για επαγγελματικούς λόγους, είτε ένα αυτοκίνητο 9 θέσεων για όλη την οικογένεια, η Peugeot έχει το πολυθέσιο που σας ταιριάζει.

Με αυτά τα μοντέλα MPV 7 και 9 θέσεων, απολαμβάνετε πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και αξιόπιστη απόδοση στον δρόμο. Όσο εσείς απολαμβάνετε μια ομαλή οδηγική εμπειρία, οι συνεπιβάτες σας μπορούν να χαλαρώσουν με πλήρη άνεση και απόλυτη ασφάλεια.

Τα αυτοκίνητα 7 και 9 θέσεων στη γκάμα μας χρησιμοποιούν κορυφαίες καινοτομίες που κάνουν μονοήμερες εκδρομές στην παραλία, διαδρομές προς και από το σχολείο και τις διακοπές σας ευκολότερες από ποτέ. Το νέο 5008 7 θέσεων χρησιμοποιεί το εσωτερικό Multi-flex της Peugeot. Είτε κατεβάζοντας τις θέσεις είτε όχι. Υπάρχουν δεκάδες συνδυασμοί για να πειραματιστείτε. Και αν η προσβασιμότητα είναι σημαντική για την οικογένειά σας ή την επιχείρησή σας, το Expert Tepee 9 θέσεων διαθέτει δύο συρόμενες θύρες για να διευκολυνθείτε στην φόρτωση εξοπλισμού ή στην αποβίβαση των επιβατών.

Ρίξτε μια ματιά στη γκάμα μας παρακάτω, συμπεριλαμβανομένου του νέου 5008 με εντυπωσιακή οικονομία καυσίμων, βραβευμένου ως το «Καλύτερο MPV Μέσης Τιμής» από το What Car? Αυτοκίνητο της χρονιάς το 2013, καθώς και το Peugeot Partner Tepee 7 θέσεων, αλλά και το MPV Expert Tepee 9 θέσεων.