Οικογενειακά αυτοκίνητα

Γκάμα Οικογενειακών Αυτοκινήτων

peugeot-rifter

Οικογενειακά αυτοκίνητα που συνδυάζουν τη διασκέδαση και τη λειτουργικότητα
Εδώ στην Peugeot, πιστεύουμε πως η πρακτικότητα δεν σηματοδοτεί το τέλος των σπουδαίων οδηγικών εμπειριών. Και με τα μικρά βαν, τα μικρά MPV, τα κόμπακτ MPV και τα οικογενειακά hatchback στη γκάμα μας, υπάρχει ένα όχημα για κάθε οικογένεια και για κάθε οδηγό.

Όσο διευρύνεται η οικογένειά σας, ο χώρος γίνεται προτεραιότητα. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο στα πόδια για τα ταξίδια σας και επιπλέον καθίσματα για να σας συνοδεύσουν οι φίλοι σας. Για αυτό και τα οικογενειακά αυτοκίνητά μας είναι φτιαγμένα για να μεγιστοποιήσουν τον διαθέσιμο χώρο, με άφθονο χώρο για τα πόδια και βολικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Ακόμη, είναι εύκολο να συμπεριλάβετε παιδικά καθίσματα ασφαλείας στα οικογενειακά αυτοκίνητά μας, ενώ όλα τους διαθέτουν αερόσακους μπροστά και πίσω.

Το στοιχείο που κάνει τα οικογενειακά αυτοκίνητα της Peugeot να ξεχωρίζουν είναι το στυλ και η οδηγική ικανοποίηση. Τα βαρετά και δύσκαμπτα station wagon ανήκουν στο παρελθόν χάρη στα hatchback, τα MPV και τα van μας. Προσφέρουμε μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα με καλό κράτημα, εντυπωσιακή απόδοση και μειωμένες εκπομπές.

Η γκάμα πρακτικών οικογενειακών αυτοκινήτων της Peugeot περιλαμβάνει το best-seller 3008 Crossover και το νέο 308, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το 2014.