Μικρά αυτοκίνητα

Γκάμα Μικρών Αυτοκινήτων

/image/80/0/108-1402pc008-72dpi.7800.jpg

Μικρά οικονομικά αυτοκίνητα για να εξερευνήσετε τον κόσμο
Τα πολύτιμα πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα. Και παρότι είναι συμπαγή, τα supermini μας διαθέτουν τεχνολογία που μετατρέπει την καθημερινή οδήγηση σε διασκέδαση. Τα μικρά αυτά αυτοκίνητα παρέχουν οικονομία καυσίμων, εσωτερική άνεση και τα κομψά εξωτερικά χαρακτηριστικά για τα οποία είναι διάσημη η Peugeot.

Είτε έχετε σταματήσει για καφέ, είτε οδηγείτε προς τη δουλειά σας, η οδήγηση στις σύγχρονες πόλεις απαιτεί ευκινησία. Τα supermini μοντέλα μας διασχίζουν τους στενούς δρόμους των πόλεων διατηρώντας την αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμων που τα χαρακτηρίζει. Ταιριάζουν ιδανικά στη ζωή στο αστικό περιβάλλον. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και χαράς.

Η τεχνολογία παίζει μείζονα ρόλο στη σύγχρονη ζωή. Στα μικρά αυτοκίνητά μας έχουμε φροντίσει για να σας διευκολύνουμε στην καθημερινότητά σας. Το supermini 208 χρησιμοποιεί το καινοτόμο σύστημα Stop & Start Blue-HDi, το οποίο εξοικονομεί καύσιμα στον συνωστισμό της πόλης, ενώ η προαιρετική του «Υποβοήθηση Στάθμευσης» απλοποιεί την είσοδο σε στενές θέσεις.

Η τεχνολογία βρίσκεται επίσης στον πυρήνα του επαναστατικού ηλεκτρικού supermini iOn. Χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου, αυτό το 5-θυρο supermini μπορεί να λειτουργεί επί 150 km μετά από πλήρη φόρτιση. Ό,τι πρέπει για τις τακτικές διαδρομές στην πόλη.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη γκάμα 3-θυρων και 5-θυρων supermini και μικρών αυτοκινήτων παρακάτω, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου 108.