Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης

/image/07/0/peugeot-extension-de-garantie-lifestyle-2015-01.9070.jpg

Αποκτήστε προστασία ενάντια σε περιστατικά και βλάβες με πάγιο κόστος. Η επέκταση εγγύησης περιλαμβάνει το κόστος ανταλλακτικών και εργασιών για μηχανικές, ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές βλάβες μετά το πέρας της αρχικής διετούς εγγύησης.

Η Peugeot βασισμένη στις πρωτοποριακές αξίες της μάρκας και επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία των μοντέλων της, τώρα προσφέρει προωθητικό πρόγραμμα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα πέντε χρόνια, σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της.

Το προϊόν αυτό είναι συνέχεια της ήδη υπάρχουσας διετούς εγγύησης του κατασκευαστή Automobiles Peugeot, διέπεται από τους ίδιους όρους και παρέχει τις ίδιες καλύψεις καθόλη την διάρκεια των 5 ετών.

Παράλληλα, το νέο πρόγραμμα παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους κατόχους επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων Peugeot να επεκτείνουν την υπάρχουσα εργοστασιακή εγγύηση των αυτοκινήτων τους στα πέντε χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Peugeot Ελλάς.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΉ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Διάρκεια και διανυθείσα απόσταση

Το συμβόλαιο αφορά συγκεκριμένη περίοδο και διανυθείσα απόσταση. Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο παύουν να ισχύουν όταν ξεπεραστεί κάποιο από τα δύο όρια (διάρκεια ή διανυθείσα απόσταση).

Προϋποθέσεις διακοπής

- Πίστωση: Το συμβόλαιο μπορεί να μεταβιβαστεί σε περίπτωση μεταπώλησης του οχήματός σας. Δεν μπορεί να διακοπεί παρά μόνο σε περίπτωση καταστροφής ή κλοπής του οχήματος.
- Σχέδιο αποπληρωμής: Το συμβόλαιο μπορεί να διακοπεί πριν τη λήξη του χωρίς επιβάρυνση.