Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ SUV PEUGEOT

SUV-Range
SUV-Range

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ GRUNNFØR ΜΕ ΤΟ SUV 2008

SUV-2008

Πήγαν μέχρι εκεί που το τοπίο μοιάζει ανέγγιχτο από τον άνθρωπο, και εκεί που η αρχιτεκτονική βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την άγρια φύση. Και το δικό τους 2008 SUV τους έδειξε το δρόμο.

Στο ταξίδι τους προς το μαγευτικό αυτό τόπο, πέρασαν από καλοστρωμένους ασφαλτόδρομους, μέχρι κακοτράχαλα χωμάτινα περάσματα, από ξηρά και νερό. Ευτυχώς όμως είχαν εμπιστοσύνη στον ιδανικότερο συνοδηγό: την εξελιγμένη τεχνολογία ελέγχου πρόσφυσης (Grip Control).

Ταξίδεψαν στην κυριολεξία μέχρι την άκρη του κόσμου, και έφτασαν μέχρι το τέλος της τέχνης τους.

Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ BOUZLOUDJA ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SUV 3008

SUV-3008

Ξεπέρασαν τα όρια της εξερεύνησης με αρωγό την υπέρτατη τεχνολογία. Τρείς πιλότοι drone αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη πρόκληση και προετοίμασαν το νέο τους SUV 3008 με στόχο να ανακαλύψουν τα μυστικά ενός ξεχασμένου σχεδόν από το χρόνο, κτίσματος.

Σε αυτό το ιστορικό ρετρό & φουτουριστικό ταξίδι, το ‘υπερ-δικτυωμένο’ αυτό SUV κινούμενο σε όλο και πιο απομονωμένους δρόμους, αποδείχθηκε ο ιδανικός συνταξιδιώτης, εξασφαλίζοντας στους επιβάτες του ότι θα φτάσουν ασφαλείς στον προορισμό τους. 

Και το σημαντικότερο; Ένας αγώνας με drone σε μία διαδρομή τόσο παράξενη όσο και η αρχιτεκτονική του περιβάλλοντος που καταγράφηκε... ίσως και για τελευταία φορά.

Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ FINGAL ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SUV

5008

SUV-3008

Ένα γεωλογικό μυστήριο στις ακτές της Σκωτίας, που πήρε το όνομά του από το περίφημο αριστούργημα του σπουδαίου μουσουργού, Felix Mendelssohn. Πρόκειται για το εγχείρημα του μουσικού ντουέτου που πραγματοποίησαν την υπέρτατη ακουστική περιπέτεια της ζωής τους.

Με εφόδιο το MPC και το ηχοσύστημα της Focal ®Hi-Fi του νέου SUV 5008, αιχμαλώτισαν κάθε σταγόνα της βροχής, κάθε φύσημα του ανέμου, κάθε καμπή του δρόμου.

Προχώρησαν στην εξέλιξη του πρωτότυπου έργου, προβάροντάς το στο χώρο των αποσκευών του SUV, προστατευμένοι από τα στοιχεία της φύσης, και στο τέλος του ταξιδιού τους, ηχογράφησαν τη δική τους εκτέλεση από κάθε τοποθεσία που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αυτό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ SUVs