/image/10/8/308_r_hybrid.66108.jpg
/image/10/8/308_r_hybrid.66108.jpg
308 R HYBRID

Ανεξάρτητα από το στυλ και τον κινητήρα, το PEUGEOT 308 είναι γνωστό για τις εξαιρετικές επιδόσεις, που ενισχύονται από την ευελιξία της πλατφόρμας EMP2. Η PEUGEOT Sport προχώρησε στην εξέλιξη ενός νέου υβριδικού μοντέλου χρησιμοποιώντας το ίδιο πάτωμα.

ΙΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΤΥΛ

/image/10/9/conduite_instinctive_exalt.66109.jpg

Το PEUGEOT 308 R HYbrid διαθέτει τις τέλειες αναλογίες για την επίτευξη μοναδικών επιδόσεων: εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις, με τους τροχούς ‘ακροβολισμένους’ στις 4 γωνίες, το 308 hatchback εξασφαλίζει την τέλεια ισορροπία και πατά με σιγουριά στο δρόμο, γεγονός που οφείλεται και στην υιοθέτηση του πατώματος με τον κωδικό EMP2. Η κομψή σχεδίαση και η σπορτίβ εμφάνιση κάνουν το 308 άμεσα αναγνωρίσιμο, ενώ έντονη είναι η παρουσία αρκετών σχεδιαστικών λεπτομερειών δανεισμένων από το πρωτότυπο Quartz, που το 308 εκφράζει εδώ, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

/image/11/0/exalt_motorisation.66110.jpg

Μόλις ανοίξουν οι πόρτες, αποκαλύπτεται ένα εντυπωσιακό εσωτερικό, με τη φαρδυά κεντρική κονσόλα και τα bucket καθίσματα να κλέβουν την παράσταση. Τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και χρώματα δηλώνουν ξεκάθαρα το στόχο του PEUGEOT 308 R HYbrid: ‘επιδόσεις’.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Την εξέλιξη του PEUGEOT 308 R HYbrid ήταν αναμενόμενο να αναλάβει η PEUGEOT Sport. Οι ‘μάγοι’ της Peugeot Sport ανέλαβαν την πρόκληση να εξελίξουν ένα αποδοτικό υβριδικό (ηλεκτρικό/βενζίνης) κινητήρα, να τον προσαρμόσουν πάνω στην πλατφόρμα EMP και να ανεβάσουν πολύ ψηλά τον πήχη των επιδόσεων.

Το αποτέλεσμα είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο αμάξωμα, με το 60% του βάρους του στον μπροστινό άξονα και 40% στον πίσω. Το PEUGEOT 308 R HYbrid διαθέτει έναν εξαιρετικά δυναμικό χαρακτήρα, πράγμα που πιστοποιείται και από την αναλογία βάρους/ιπποδύναμης που φτάνει το εκπληκτικό νούμερο των 3.1κιλών/ίππο.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ

/image/11/3/peugeot_308_r_hybrid_sensations_extremes1.66113.jpg

Το PEUGEOT 308 R HYbrid αποτελεί την τρανταχτή απόδειξη του ταλέντου των μηχανικών και των σχεδιαστών, που συνδυάστηκε με τον ιδανικότερο τρόπο με το ήδη ξεχωριστό PEUGEOT 308. Ένα PEUGEOT αντανακλά πάντα το motto της εταιρείας, που δεν είναι άλλο από το… ‘motion and emotion’.

VIDEO CLIP

Directed by Julien Rocher
Produced by Cream - William Blanc
Image Laurent Rodriguez
Actor Atesh Salih
Music by Ben Kaniewski
Filmed in Gemasolar solar thermal plant, owned by Torresol Energy and developed by SENER
© cream-paris.tv

Photographied by Patrick Curtet
Photographied in Gemasolar solar thermal plant, owned by Torresol Energy and developed by SENER
Produced by Cream - William Blanc
© cream-paris.tv