Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

/image/12/8/exalt.66128.jpg
/image/12/8/exalt.66128.jpg
EXALT

Με τις απαλές και αθλητικές του γραμμές, το EXALT ενσωματώνει όλο το δυναμισμό της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της PEUGEOT. Με τα φαρδιά μετατρόχια και τα φουσκωμένα φτερά, το 5θυρο αυτό hatchback αποτελεί την επιτομή του στυλ σε ένα αμάξωμα μήκους 4.70μ.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

/image/13/4/authentique_design.66134.jpg

Φόρος τιμής στην τέχνη της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας του ’20 & του ΄30, το γυμνό ατσάλι του χειροποίητου αμαξώματος έχει τη σφραγίδα ενός καλλιτέχνη αμαξοποιού. Η χρήση άβαφου ατσαλιού στο αμάξωμα του EXALT, τονίζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις εκφραστικές γραμμές του αυτοκινήτου.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ

Το μακρύ καπό που αποτελεί συνέχεια του εκφραστικού μπροστινού μέρους και τα διπλά φωτιστικά σώματα σε χωνευτή διάταξη μέσα στον προφυλακτήρα, ενσωματώνουν την άμεσα αναγνωρίσιμη φωτιστική ταυτότητα της μάρκας. Στο μέσον, η εμβληματική μάσκα φαίνεται να αναδύεται μέσα από το αμάξωμα και δείχνει ‘ένα σώμα’ με το διπλού συμβολισμού, έμβλημα της εταιρείας. Και αυτό γιατί το λιοντάρι εκτός από σήμα της μάρκας, στην Κινέζικη κουλτούρα συμβολίζει την δύναμη και το κύρος. Χαμηλά στον προφυλακτήρα ξεχωρίζουν ακροβολισμένες οι δύο μεγάλες εισαγωγές με τις γραμμές LED των φλάς, που εξασφαλίζουν την παροχή φρέσκου αέρα στον κινητήρα.