Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ DESIGN

"Είναι η πρώτη φορά που ένα concept ενσωματώνει σε τέτοιο βαθμό τα χαρακτηριστικά της ακουστικής. Το FRACTAL καινοτομεί ακόμα περισσότερο με τα υλικά που πρωτοεμφανίστηκαν στην κατηγορία, στο ONYX" M. Hossann, επικεφαλής Concept Cars & Advanced Design

ΕΚΤΥΠΩΣΗ 3D ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ DESIGN

Το PEUGEOT FRACTAL αποτελεί πεδίο εφαρμογής ιδεών & τεχνολογιών όπως η μέθοδος της τρισδιάστατης εκτύπωσης των εσωτερικών τμημάτων, που έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία σχημάτων που είναι αδύνατον να επιτευχθούν με οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Σαν αποτέλεσμα, πάνω από το 80% των τμημάτων και των επιφανειών του εσωτερικού που είναι προϊόν της συγκεκριμένης τεχνολογίας, εξασφαλίζουν ένα συνδυασμό καινοτόμου στυλ και άριστης λειτουργικότητας. Τα καλώδια σύνδεσης της οθόνης αφής περνούν μέσα από τις ακτίνες του μικρού τιμονιού.

Οι ανηχοϊκές επιφάνειες καλύπτουν περισσότερο από 15τ.μ. του εσωτερικού του αυτοκινήτου, και έχουν κατασκευαστεί με τη μέθοδο του δημιουργικού σχεδιασμού (generative design). Η υπολογιστική ισχύς των σημερινών μηχανημάτων έδωσε τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να εξερευνήσουν κάθε σχηματική παραλλαγή και δομή για κάθε επιμέρους τμήμα. Η μέθοδος του δημιουργικού σχεδιασμού βοηθά στην υλοποίηση λειτουργικών σχημάτων και στην εξέλιξη της ιδανικής μορφής ενός τμήματος, με τη χρήση των αλγόριθμων. Το PEUGEOT FRACTAL χρησιμοποιεί ακριβώς τον απαιτούμενο αριθμό των υλικών ώστε να διασφαλίσει την ιδανική ακουστική αποτελεσματικότητα.

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Το πρωτότυπο συμβάλλει καθοριστικά και στην απλοποίηση της καθημερινής ζωής του ιδιοκτήτη. Με τη χρήση του νέου smartwatch, του Samsung Gear S, εξασφαλίζεται η συνεχής ροή πληροφοριών για την κατάσταση της μπαταρίας, το χρόνο φόρτισης, την εσωτερική θερμοκρασία, και την ακριβή θέση του αυτοκινήτου. Το ρολόι παρέχει με μία κίνηση, στον οδηγό τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει τις πόρτες και να διαμορφώσει λειτουργίες του εσωτερικού (κλιματισμός, ηχοσύστημα), ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΙΔΕΩΝ