Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ COUPÉ ΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Το PEUGEOT FRACTAL προσαρμόζεται απόλυτα με το περιβάλλον και κυκλοφορεί με απαράμιλλη άνεση στους δρόμους της πόλης, γεγονός που οφείλεται κυρίως στις εξαιρετικά συμπαγείς του διαστάσεις (3.81μ. μήκος, & 1.77μ. πλάτος).

Οι στενοί τροχοί των 19ιντσών είναι τοποθετημένοι στα 4 άκρα του αμαξώματος, έτσι ώστε οι κοντοί πρόβολοι (μόλις 0,52μ. εμπρός και πίσω), να δίνουν στο αυτοκίνητο εξαιρετικές δυνατότητες ευελιξίας.

Το PEUGEOT FRACTAL διαθέτει νέα αρχιτεκτονική σχεδίασης που εξασφαλίζει την ιδανική ισορροπία χαρακτηριστικών και ηλεκτροκίνησης. Όλα τα μέρη του συστήματος ηλεκτροκίνησης είναι εξελιγμένα με γνώμονα την αποδοτικότητα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου βρίσκεται στο κεντρικό τούνελ, γεγονός που συμβάλει στο χαμήλωμα του κέντρου βάρους και βελτιώνει την κατανομή του βάρους. Τροφοδοτεί δύο ηλεκτροκινητήρες, 75kW/102hp ο καθένας, που βρίσκονται τοποθετημένοι στον εμπρός και πίσω άξονα. Βελτιωμένη εμφανίζεται και η αεροδυναμική του αυτοκινήτου, γεγονός που αποδεικνύει και η παρουσία των μικρότερων αεραγωγών μπροστά, καθότι ο κινητήρας έχει μικρότερες ανάγκες ψύξης.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ

Ο συσσωρευτής των 40 kW/h τροφοδοτεί δύο ηλεκτροκινητήρες ισχύος 75kW/102hp ο καθένας, τοποθετημένους στον εμπρός και πίσω άξονα και εξασφαλίζει αυτονομία σε μικτό κύκλο, της τάξης των 450χλμ.

Το σύστημα 4κίνησης, με το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, εξασφαλίζουν εξαιρετικό επίπεδο ευελιξίας στην πόλη και σταθερότητας σε υψηλές ταχύτητες. Η αερανάρτηση μπορεί να λειτουργήσει αυτόματα, ή μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα από τον οδηγό ώστε να αυξομειώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το δρόμο (από 7 έως 11εκ.): στη χαμηλότερη θέση βελτιώνεται η αεροδυναμική, αλλά και η αυτονομία του PEUGEOT FRACTAL. Στην ψηλότερη θέση, δίνεται η δυνατότητα στο αυτοκίνητο να περάσει απροβλημάτιστα τα εμπόδια τις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Με βάρος μόλις 1,000kg, το PEUGEOT FRACTAL χρειάζεται μόλις 6,8δλ. για τα 100 χλμ από στάση, χαρίζοντας μία νέα ηχητική εμπειρία, ενώ το πρώτο χιλιόμετρο έρχεται σε μόλις 28,8δλ.

Μία λωρίδα με LED πάνω από τον πίσω αεραγωγό εμφανίζει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, μέσω μίας οθόνης σε μορφή ισοσταθμιστή (equalizer). Η ίδια λωρίδα LED λειτουργεί και σαν πίσω φωτιστικά σώματα όταν το PEUGEOT FRACTAL βρίσκεται σε κίνηση. Η φωτιστική ταυτότητα του εμπρός μέρους ξεκινά κάτω από τη μάσκα και συνεχίζει μέχρι τους προβολείς, με ιδιαίτερα χαρακτηριστική την σχεδίαση των φλάς.

COUPE FRANCHE

Το στυλ του PEUGEOT FRACTAL αντικατοπτρίζει την άνεση που αυτό κινείται σε αστικό περιβάλλον, και χαρακτηρίζεται από τις δυναμικές σχεδιαστικές του γραμμές που διατρέχουν σε όλο το μήκος του το αμάξωμα. Το σχέδιο με την ονομασία ‘Coupe Franche’ με φινίρισμα των δύο αποχρώσεων, αναδίδει μέσω της εναλλαγής του λευκού και του μαύρου ματ στο ύψος των χειρολαβών των θυρών, την εικόνα ζωντάνιας, Το πάνω μέρος του αυτοκινήτου δεσπόζει η αφαιρούμενη οροφή που μετατρέπει το αμάξωμα από coupé σε cabrio.

COUPÉ Ή CABRIO

/image/76/0/comparateur_naturellement_equilibre_-_1.65760.jpg /image/76/1/comparateur_naturellement_equilibre_-_21.65761.jpg