Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Το FRACTAL προσφέρει μία ακόμα οπτική θεώρηση του PEUGEOT i-Cockpit® δημιουργώντας μία πιο αισθησιακή και πιο διασκεδαστική οδηγική εμπειρία. Το νέο ηλεκτρικό coupé πόλης εκφράζει μία εντελώς φρέσκια άποψη στην διαρκή αναζήτηση της εικόνας και της αφής.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η επιλογή των υλικών έχει γίνει μέσα από αίθουσες συναυλιών και στούντιο ηχογράφησης: το ταμπλό, οι επενδύσεις των θυρών και τα καθίσματα μπάκετ, διακοσμούνται με σκουρόχρωμο ξύλο. Επενδύσεις από χαλκό εμπνευσμένες από τις συνδέσεις των ηχητικών συστημάτων, διατρέχουν όλο το εσωτερικό, ενώ τα ηχοαπορροφητικά τμήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης συμβάλλουν στην ακουστική απόλαυση. Τρισδιάστατης εμφάνισης είναι και οι υφασμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων, ενώ τα πλαϊνά τους μέρη καλύπτονται με δέρμα.

ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ

Για την εξασφάλιση αδιάλειπτου ελέγχου, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει κιναισθητικές ιδιότητες που παρέχουν στον οδηγό πληροφορίες σχετικά με την οδική συμπεριφορά του PEUGEOT FRACTAL. Το πρωτοποριακό και μικρής διαμέτρου τιμόνι, ενσωματώνει μία οθόνη αφής σε κάθε μία από τις δύο ακτίνες του. Οι δύο αυτοί αισθητήρες αφής, εξασφαλίζουν τον έλεγχο μίας πληθώρας λειτουργιών και συστημάτων του PEUGEOT FRACTAL

Το σύστημα ‘head-up display’ παρέχει ολογραφική απεικόνιση βασικών πληροφοριών του αυτοκινήτου, που προβάλλονται ψηφιακά σε ένα πάνελ από συνθετικό υλικό, σε γωνία 45 μοιρών μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Ο οδηγός μπορεί να διαμορφώσει ανάλογα με τις προτιμήσεις του την ψηφιακή οθόνη HD των 12,3΄΄. Το συνθετικό πάνελ απεικονίζει προοπτικά τις ενδείξεις, σε μία οθόνη 7,7΄΄ τεχνολογίας AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode).

Δεξιά και αριστερά του τιμονιού υπάρχουν δύο αψίδες που φιλοξενούν διακόπτες διαφόρων λειτουργιών. Στη δεξιά αψίδα βρίσκονται και τα πλήκτρα ελέγχου και ενεργοποίησης του ηλεκτροκινητήρα. Η οθόνη αφής AMOLED των 7.7΄΄ που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών του PEUGEOT FRACTAL. Για τους πίσω επιβάτες διατίθεται επίσης και ξεχωριστό πάνελ που τους δίνει τη δυνατότητα ρυθμίσεων για το δικό τους χώρο.