Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα
/image/16/0/sr1_header_2.66160.jpg
/image/16/0/sr1_header_2.66160.jpg
SR1

Στο εσωτερικό περιβάλλον, αναμειγνύονται ιδανικά τα χρώματα και τα υλικά, με σαφείς παραπομπές στο ‘παρελθόν της αυτοκίνησης’ που συνδυάζεται άψογα με τις τεχνολογίες του μέλλοντος.

/image/17/4/sr1_designinte_1040_498.66174.jpg

 Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου το στιλπνό δέρμα, και το κατεργασμένο ξύλο είναι στοιχεία που φανερώνουν το δέσιμο των αυθεντικών φυσικών υλικών, της ζεστασιάς και της ιστορίας, με τα "high tech" υλικά, όπως είναι το βουρτσισμένο αλουμίνιο και το νίκελ.

ΤΑΜΠΛΟ

Η κατασκευή της εκλεπτυσμένης πρόσοψης του ταμπλό, ταιριάζει αρμονικά με αρκετά μηχανικά μέρη, όπως η κολώνα του τιμονιού και αρκετά από τα περιφερειακά χειριστήρια. Το ίδιο συμβαίνει και με τον πίνακα οργάνων, που συνδυάζει τις αναλογικές και τις ψηφιακές ενδείξεις, δίνοντας έμφαση σε κάθε πληροφορία για τον οδηγό, με ειδική μέριμνα στις ενδείξεις κατανάλωσης και εμβέλειας, που εμφανίζονται σε όργανα τοποθετημένα ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ΧΕΙΡΟΣ

/image/17/9/sr1_montre_684_456.66179.jpg

Ακόμα μία τεχνολογική καινοτομία, είναι και η δημιουργία ενός μοναδικού χρονογράφου χειρός, σχεδιασμένου αποκλειστικά από την Bell&Ross®. Το συγκεκριμένο κομψοτέχνημα, με τους αριθμούς από ατόφιο αλουμίνιο, ενσωματώνεται με τον καλύτερο τρόπο σε μία ειδική εσοχή του ταμπλό.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

/image/18/0/sr1_1001styp010_img.66180.jpg

Σε ολόκληρο το εσωτερικό του αυτοκινήτου κυριαρχεί η ιδέα των αντιθέσεων. Ενώ η θέση οδήγησης και όλα τα χειριστήρια στοχεύουν αποκλειστικά στην ευχαρίστηση του οδηγού, όλοι οι υπόλοιποι χώροι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εξασφάλιση της απόλυτης εκμετάλλευσης και της παροχής νέων συγκινήσεων στους υπολοίπους επιβάτες. Στην καμπίνα μπορούν να φιλοξενηθούν ακόμα τρείς επιβάτες, καθώς, εκτός από το συνοδηγό, το πίσω κάθισμα διαθέτει δύο άνετες θέσεις. Η πρόσβαση στο πίσω κάθισμα, διευκολύνεται ακόμα περισσότερο χάρη στην κεντρική κονσόλα, που μετακινείται προς τα εμπρός, κάθε φορά που ανακλίνεται ένα από τα εμπρός καθίσματα.