ΝΕΟΙ PLUG-IN HYBRID ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ PEUGEOT

Η Peugeot παρουσιάζει τους νέους βενζινοκινητήρες PLUG-IN HYBRID.

#UNBORINGTHEFUTURE

Σημαντικός παίκτης στον τομέα της τεχνολογικής εξέλιξης, η Peugeot αντιμετωπίζει την ενεργειακή μετάβαση με την πεποίθηση ότι : η τεχνολογία παραμένει πάντα στην υπηρεσία οδηγικής ευχαρίστησης.

Ένα συναρπαστικό μέλλον είναι ένα μέλλον που αφήνει ελεύθερη την επιλογή της εμφάνισης, του τρόπου κίνησης ή οδήγησης. Η περιπέτεια της μάρκας Peugeot συνεχίζεται!

Εμπειρία, εμπιστοσύνη και συγκινήσεις από όλα μας τα αυτοκίνητα.

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε το όραμά μας για το αυτοκίνητο, που ενσαρκώνεται στο  Peugeot e-LEGEND CONCEPT, και υλοποιείται με τους νέους κινητήρες PEUGEOT PLUG-IN HYBRID. #UnboringTheFuture

/image/07/0/peugeot-e-legend-1809heme100-small.596070.jpg

ΝΕΟΙ PLUG-IN HYBRID ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ PEUGEOT

ΖΩΝΤΑΝΙΑ!

/image/07/1/peugeot-gamme-phev-1809pb-001.596071.jpg

Η νέα αυτή προσφορά έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των σημερινών κινητήρων που κινούν το Peugeot 3008 SUV και όλα τα νέα Peugeot 508 και 508 SW. Οι κινητήρες HYBRID και HYBRID4 (4-wheel drive) θα είναι διαθέσιμοι για τα νέα Peugeot 508 και Peugeot 3008 SUV αντίστοιχα, στα τέλη του 2019.

Η εμπειρία οδήγησης ενός Peugeot εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα οδήγησης που προσθέτουν αναβαθμισμένο αίσθημα ευχαρίστησης και συγκινήσεις, χάρη στο εκπληκτικό συναίσθημα της 100% ηλεκτρικής κίνησης της επιλογής ZEV(μηδενικών εκπομπών), την αποτελεσματικότητα της 4κίνησης (HYBRID4) , την δύναμη της επιλογής Sport και την ευελιξία της επιλογής HYBRID.

Η τεχνολογία είναι απλή, εξασφαλίζει μεγάλο βαθμό ευκολίας χρήσης και απόλυτης ελευθερίας : ελευθερίας στην επιλογή προορισμού, με μοντέλα προσαρμοσμένα σε κίνηση στον αυτοκινητόδρομο, στην πόλη και στις εξορμήσεις στην ύπαιθρο. Ελευθερία στην επιλογή ενός σεντάν με κίνηση στους 2 τροχούς, ενός SW των 225hp ή ενός SUV με κίνηση σε όλους τους τροχούς  και 300hp. Ελευθερία στη χρήση, με την επιλογή από 4 προγράμματα οδήγησης.

Οι δύο αυτοί κινητήρες αποτελούν την τρανή απόδειξη του οράματος της Peugeot για ανόθευτη, αποτελεσματική και ακόμα πιο οικονομική αυτοκίνηση. #UnboringTheFuture.