Διαμορφώστε το δικό σας 5θυρο Peugeot 308 hatchback

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 308; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού σας οικογενειακού hatchback!

Επιλέξατε το νέο Peugeot 308: To εντυπωσιακό νέο Peugeot 308, το πρώτο μοντέλο της μάρκας με το νέο θηρεό να δεσπόζει στο κέντρο της μάσκας, συναρπάζει χάρη στο δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητά του. Αξιοποιώντας το νέο Peugeot i-Cockpit® και τις πρωτοποριακές του τεχνολογίες, η κάθε στιγμή της οδήγησης μετατρέπεται σε μία μοναδική εμπειρία. Επιλέξτε τώρα μία από τις διαφορετικές διαθέσιμες εκδόσεις: Active Plus, Allure, Allure Plus, GT & GT Plus με υπερπλήρη στανταρ εξοπλισμό.

Το νέο 308 σας προσφέρει τη δύναμη της επιλογής μεταξύ των διαθέσιμων κινητήρων: plug-in υβριδικής τεχνολογίας, βενζίνης (PureTech) ή diesel ( BlueHDi). Όλοι οι διαθέσιμοι κινητήρες, τελευταίας τεχνολογίας Euro 6.3, συνδυάζουν επιδόσεις, οικονομία και πολύ χαμηλές εκπομπές CO2. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS).

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει καλύτερα το ολοκαϊνουργο Green Olivine, το κομψό γκρι Artense ή εντυπωσικό μπλε Vertigo; την εσωτερική ταπετσαρία και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό του Peugeot 308 που επιλέξατε και να το διαμορφώστε περαιτέρω με τις επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού που επιθυμείτε.