508

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ BERLINE.

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

/image/65/9/peugeot-508-2202styp-104.384659.jpg

Η διαρκής αναζήτηση της τελειότητας.

Η τεχνογνωσία της PEUGEOT στην υπηρεσία της αισθητικής και της ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς: απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες, πλευρικά παράθυρα frameless, φινίρισμα και εξωτερικές επιφάνειες που έχουν δουλευτεί με απόλυτη ακρίβεια ώστε κάθε λεπτομέρεια να προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και τελειότητας.

ΖΗΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

/image/65/5/peugeot-508-2202styp-302.384655.jpg

Σας εμπνέει σε κάθε σας ταξίδι.

Με την απόλυτη ακρίβεια του πλαισίου, την αμεσότητα του συστήματος διεύθυνσης και την υποδειγματική οδική συμπεριφορά, χάρη στην πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και την ενεργητική ανάρτηση AMVAR, το νέο  PEUGEOT 508 ενισχύει το αίσθημα της οδηγικής απόλαυσης και της ελευθερίας κίνησης.

508 GT & 508 1.6 PureTech 180hp EAT8

PEUGEOT i-COCKPIT®. ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

/image/65/4/peugeot-508-2202styp-301.384654.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® : ο απόλυτος έλεγχος του αυτοκινήτου.

Καθίστε στη θέση του οδηγού απολαμβάνοντας την αμεσότητα των χειρισμών και οδηγήστε σχεδόν ‘με τη σκέψη’, χάρη στο μικρής διαμέτρου τιμόνι, την πλήρως διαμορφώσιμη ψηφιακή οθόνη του Head-Up Digital Display και την High Definition οθόνη αφής των 10’’ χωρητικής τεχνολογίας. Ανακαλύψτε την άνεση των καθισμάτων, τη λειτουργία μασάζ πολλαπλών σημείων και το ηχοσύστημα Hi-Fi της FOCAL® που προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και κορυφαία πιστότητα αναπαραγωγής και ταξιδέψτε σ’ έναν κόσμο μοναδικών οδηγικών συγκινήσεων.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

pc05-peugeot-508-20210-GR

Κινητήρες Εσωτερικής Καύσης

Η μεγάλη γκάμα κινητήρων εσωτερικής καύσης στο νέο PEUGEOT 508 είναι πλήρως εξοπλισμένη με Stop & Start.

Κινητήρες βενζίνηςi για οδηγική απόλαυση και υψηλές επιδόσεις:

  • 1.2 PureTech 130 S&S με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8
  • 1.6 PureTech 180 S&S με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8
  • 1.6 PureTech 225 S&S με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8 (αποκλειστικά στο επίπεδο εξοπλισμού GT Plus)

Κινητήρες dieseli που συνδυάζουν υψηλή απόδοση με μειωμένες εκπομπές:

  • 1.5 BlueHDi 130 S&S με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8 με χειριστήρια αλλαγής στο τιμόνι δημιουργεί γρήγορες και ομαλές αλλαγές ταχυτήτων χάρη στην τεχνολογία Quickshift. Η βελτιστοποίηση των αλλαγών σχέσεων στο κιβώτιο οδηγεί σε οικονομία καυσίμου και άνεση για τον οδηγό, καθώς και στην απογείωση της οδηγικής απόλαυσης.

Κινητήρες Plug-In HYBRID

Το νέο PEUGEOT 508 Plug-In HYBRID διατίθεται με τον εξής τύπο:

  • HYBRID 225 ίππωνi, e-EAT8 με κίνηση τους εμπρόσθιους τροχούς, εκπομπές CO2 από 29 g/km και έως 54 kmi 100% ηλεκτρικής αυτονομίας** (σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP*).

*Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 υπολογίζονται σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων (WLTP – Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure, από 1η Σεπτεμβρίου 2018) η οποία αποτελεί τη νέα, πιο ρεαλιστική διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 δεν λαμβάνουν υπόψη τις εκάστοτε συνθήκες χρήσης και τον τρόπο οδήγησης, τον βασικό εξοπλισμό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ελαστικών.

** Αναμενόμενη αυτονομία κίνησης σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων (WLTP – Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) η οποία αποτελεί τη νέα, πιο ρεαλιστική διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης ενέργειας και της αυτονομίας κίνησης. Η αυτονομία εξαρτάται από το ανάγλυφο και το είδος της διαδρομής (η μπαταρία φορτίζεται κατά τη διάρκεια της πέδησης, π.χ. οδηγώντας στην πόλη), την ταχύτητα, τον τρόπο οδήγησης, τον τύπο και την πίεση των ελαστικών, τη θερμοκρασία της μπαταρίας και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, τη χρήση του εξοπλισμού ο οποίος καταναλώνει ενέργεια (π.χ. προβολείς, κλιματισμός, αντιθαμβωτική αντίσταση του πίσω παρμπρίζ, οθόνη αφής κ.λπ.) καθώς και τον αριθμό των επιβατών ή/και το πρόσθετο φορτίο.

ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

/image/65/7/peugeot-508-2202styp-303.384657.jpg

Η εμπειρία της ιδανικής απεικόνισης του περιβάλλοντος.

Οδηγώντας τη νύχτα, με τη βοήθεια της κάμερας υπερύθρων που βρίσκεται τοποθετημένη στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και μέσω της τεχνολογίας “Night Vision”, σας δίνεται η δυνατότητα να εντοπίσετε ο,τιδήποτε κινείται στην πορεία σας. Εφοδιασμένο με συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης οδήγησης τελευταίας τεχνολογίας, το νέο PEUGEOT 508 σας ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας