Επιλέξατε το νέο Peugeot 3008: TBC

Διαμορφώστε το δικό σας νέο SUV Peugeot 3008

Ενδιαφέρεστε για το SUV Peugeot 3008; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του μελλοντικού σας SUV!

Επιλέξατε το SUV Peugeot 3008: με το αρχοντικό του design, το επιβλητικό αυτό SUV συνδυάζει τη στιβαρότητα με την κομψότητα. Καθίστε στο τιμόνι ενός SUV 3008 και αισθανθείτε ότι εισέρχεστε στον κόσμο της τεχνολογίας απολαμβάνοντας μοναδικές οδηγικές εμπειρίες. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας SUV Peugeot 3008, επιλέγοντας μία από τις εκδόσεις με 4-mode Advanced Grip Control - Active, Allure, GT Line ή GT - ή το νέο SUV 3008 PLUG-IN HYBRID, διαθέσιμο στις εκδόσεις GT Line & GT HYBRID4 300hp με κίνηση στους 4 τροχούς ή Allure & GT Line HYBRID 225hp με κίνηση στους εμπρός τροχούς και απαλλαγή από τον εταιρικό φόρο για τον χρήστη.

Η Peugeot σας προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 PureTech 130hp S&S και 1.6 PureTech 180hp S&S), diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 130hp S&S και 2.0 BlueHDi 180hp S&S) και Plug-in Hybrid με συνδυασμένη ισχύ ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα βενζίνης 225 ή 300hp για επιδόσεις και οικονομία. Όσο για την άνεση στην οδήγηση, επιλέξτε ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή στο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8, αλλά και από την πλούσια γκάμα προηγμένων συστημάτων ασφάλειας ADAS.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων του δικού σας SUV Peugeot 3008. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος που σας εκφράζει περισσότερο ̶ το κομψό Γκρι Amazonite, το Λευκό Nacrè ή το εντυπωσιακό Copper; ̶ κι επιλέξτε την ταπετσαρία. Τέλος, ανακαλύψτε τον βασικό εξοπλισμό του νέου σας SUV Peugeot 3008 και επιλέξτε τον προαιρετικό εξοπλισμό που επιθυμείτε.