Επιλέξατε το νέο Peugeot 5008: TBC

Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot SUV 5008

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot SUV 5008; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του μελλοντικού σας μεγάλου SUV!

Επιλέξατε τοSUV Peugeot 5008 : Πανίσχυρο και με εκλεπτυσμένο στυλ, τεχνολογικά προηγμένο, το νέο αυτό μεγάλο SUV κατασκευάστηκε για να δώσει μια νέα διάσταση ελευθερίας στις μετακινήσεις σας. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας SUV 5008, επιλέγοντας μία από τις εκδόσεις με 4-mode Advanced Grip Control: Active, Allure, GT Line ή GT.

Η Peugeot σας προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 PureTech 130hp S&S και 1.6 PureTech 180hp S&S) και diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 130hp S&S και 2.0 BlueHDi 180hp S&S) για επιδόσεις και οικονομία. Όσο για την άνεση στην οδήγηση, επιλέξτε ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή στο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8, αλλά και από την πλούσια γκάμα προηγμένων συστημάτων ασφάλειας ADAS.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων του δικού σας SUV Peugeot 5008. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος που σας εκφράζει περισσότερο ̶ το Γκρι Amazonite, το Λευκό Nacrè ή το Emerald Crystal; ̶ κι επιλέξτε την ταπετσαρία. Τέλος, ανακαλύψτε τον βασικό εξοπλισμό του νέου σας SUV Peugeot 5008 και επιλέξτε τον προαιρετικό εξοπλισμό που επιθυμείτε.