/image/64/2/peugeot-rifter-1802styp002.384642.jpg
/image/64/2/peugeot-rifter-1802styp002.384642.jpg

Rifter 5-θέσιο

Από 40.800 *


RIFTER

ΝΕΟ PEUGEOT RIFTER

Το νέο PEUGEOT Rifter διαθέτει στιβαρότητα και δυναμικό στυλ. Το μοντέρνο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό του, προσφέρει αξιοζήλευτες δυνατότητες προσωπικής διαμόρφωσης, και σας προσκαλεί σε μία μοναδική εμπειρία ζωής.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

/image/64/3/peugeot-rifter-1802styp004.384643.jpg

ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ

Ασυμβίβαστο design. Κομψό, στιβαρό, ευέλικτο, και δυνατό, το νέο PEUGEOT Rifter MPV είναι η επιτομή της ευελιξίας. Με το κοντό, και ψηλό καπό του και τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος δείχνει να δανείζεται αρκετά στοιχεία από το στυλ των μοντέλων εκτός δρόμου. Τα φωτιστικά του σώματα - που του χαρίζουν μία άμεσα αναγνωρίσιμη φωτιστική ταυτότητα – και η κάθετη μάσκα, είναι στοιχεία που συμβάλλουν στην εικόνα ενός απόλυτα ισορροπημένου, συμμαζεμένου και δυναμικού παρουσιαστικού.

/image/64/4/peugeot-rifter-1802styp033.384644.jpg

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΣΤΥΛ PEUGEOT

Σπουδαία κληρονομιά. Με το εμπρός μέρος σε απόλυτη συνάφεια με τα πρόσφατα μοντέλα της PEUGEOT, και τα εμβληματικά πίσω φωτιστικά σώματα, το νέο PEUGEOT Rifter αποτελεί ένα ακόμα σύμβολο στη γκάμα της μάρκας. Ακόμα πιο μοντέρνο, το συγκεκριμένο MPV διατίθεται στην εκπληκτική γραμμή της έκδοσης GT Line η οποία παντρεύει ιδανικά το στυλ με την κομψότητα.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ

/image/65/2/peugeot-rifter-1802styp028.384652.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ

Με το PEUGEOT i-Cockpit®, ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της ευχάριστης και πιο άμεσης οδήγησης χάρη στο μικρής διαμέτρου τιμόνι, τον ψηλά τοποθετημένο και στο ύψος των ματιών πίνακα οργάνων, και την οθόνη αφής των 8’’. Ο απόλυτος έλεγχος του δρόμου και οι βελτιωμένες δυνατότητες κίνησης, εξασφαλίζονται χάρη στην ιδανική θέση οδήγησης, αλλά και στο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Advanced Grip Control, διαθέσιμα ανάλογα με την έκδοση.

/image/65/3/peugeot-rifter-1802styp056.384653.jpg

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανακαλύψτε μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες οδήγησης. Χάρη στους πρωτοποριακούς κινητήρες Diesel αλλά και βενζίνης, και στο καινούργιο αυτόματο κιβώτιο EAT8 των 8 σχέσεων, το νέο MPV PEUGEOT Rifter διακρίνεται για τις επιδόσεις του, αλλά και για την κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

Οι πρωτοποριακοί κινητήρες του νέου PEUGEOT RIFTER εξασφαλίζουν επιδόσεις και λογικές τιμές κατανάλωσης. Οι νέας γενιάς κινητήρες Diesel BlueHDi και βενζίνης PureTech σας προσφέρουν περισσότερο ευχάριστη οδήγηση, και πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία.

Το νέο RIFTER μπορεί να εφοδιαστεί με τους κινητήρες BlueHDi 100 BVM5 και PureTech 110 S&S BVM6 που είναι επίσης διαθέσιμοι και σε εκδόσεις πολύ χαμηλής κατανάλωσης ώστε να εξασφαλίζουν ένα ιδανικό επίπεδο οικονομίας.

Οι αναγραφόμενες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 πληρούν τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου NEDC (R (CE) No.715/2007 και R (CE) No.692/2008 στις αντίστοιχες εκδόσεις τους, ώστε να είναι η δυνατή η συγκρισιμότητα με άλλα οχήματα.

ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Το πολυμορφικό που προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη. Ανάλογα με την έκδοση το νέο Rifter διατίθεται με: ανοιγόμενο πίσω τζάμι, 5 ή 7 θέσεις, 3 ανεξάρτητες πίσω θέσεις με δυνατότητα αναδίπλωσης χάρη στη λειτουργία Magic Flat, χωρητικότητα πορτμπαγκάζ από 775 μέχρι 3500 λίτρα, οροφή* Zénith® με πολλαπλές θέσεις αποθήκευσης : χάρη στις έξυπνες λύσεις διαμόρφωσης, το νέο PEUGEOT Rifter σας εξασφαλίζει πάντα τους απαραίτητους χώρους δίνοντάς σας ταυτόχρονα και τη δυνατότητα εύκολης και αποτελεσματικής φόρτωσης.

*Οροφή Zenith® προαιρετικός εξοπλισμός - Διαθέσιμη μόνο στις εκδόσεις L1.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ

/image/65/0/peugeot-rifter-1802styp030.384650.jpg

Το νέο PEUGEOT RIFTER σας προκαλεί να ταξιδέψετε μαζί του, προσφέροντας εξαιρετική ηχομόνωση και πολλαπλά συστήματα άνεσης και ασφάλειας στον βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό: 6 αερόσακοι, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ηλεκτρικό χειρόφρενο, Grip control, Active Safety Brake κλπ. Διαθέτει επίσης σύστημα multimedia με οθόνη αφής 8'', radio MP3, 2 θύρες USB, 1 πρίζα jack, Bluetooth και λειτουργία Mirror Screen στο βασικό εξοπλισμό για σύνδεση με συσκευές smartphone και tablet συμβατές με Apple CarPlay™, MirrorLink ή Android Auto™ καθώς και 3D σύστημα δορυφορικής πλοήγησης (προαιρετικός εξοπλισμός).

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας