Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Διαμορφώστε το δικό σας οικογενειακό πολυμορφικό Rifter

Ενδιαφέρεστε για το νέο Peugeot Rifter; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα με την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το εξωτερικό χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού στο επόμενο πολυμορφικό οικογενειακό σας!

Έχετε επιλέξει το νέο Peugeot Rifter: τόσο στιλιστικά όσο και τεχνολογικά, το νέο Rifter ενσωματώνει ορισμένες θεμελιώδεις βελτιώσεις. Ανακαλύψτε το αίσθημα της ελεύθερης μετακίνησης, μέσα από μία ευρεία γκάμα οικονομικών κινητήρων. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας Rifter επιλέγοντας την έκδοση Active.

Η Peugeot προσφέρει τελευταίας γενιάς εξοπλισμό & κινητήρες όπως ο diesel 1.5 BlueHDi 100hp S&S που σας εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Με την επιλογή της έκδοσης, προχωρήστε στο επόμενο στάδιο της εφαρμογής ‘Configurator’ για το δικό σας Peugeot Rifter κι επιλέξτε τον κινητήρα, το καύσιμο και το κιβώτιο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας ταιριάζει καλύτερα το μαύρο Noir Onyx, το λευκό Blanc Banquise ή το κομψό μεταλλικό Copper; ̶ και τις ζάντες.

Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.