Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Αφιερωμένο στην ευχαρίστηση, την άνεση και την απόλαύση της οδήγησης, ο τεχνολογικός εξοπλισμός του νέου Peugeot 208 είναι στην υπηρεσία της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας

ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Το νέο PEUGEOT 208 νιώθει το ίδιο άνετα τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον ανοιχτό δρόμο, πράγμα που το κάνει ιδανικό για καθημερινή χρήση - ενώ με τους αισθητήρες παρκαρίσματος και την κάμερα οπισθοπορείας i(ανίχνεύει τα μη ορατά εμπόδια κατά την οπισθοπορεία) και επιπλέον με το Park Assist i(ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης για παράλληλο παρκάρισμα ή στάθμευση σε κενά σε ταχύτητες κάτω από 7 km/h), είναι πανεύκολο να παρκάρετε

Το σπορ τιμόνι, σε συνδυασμό με τις εξίσου συμπαγείς διαστάσεις του νέου PEUGEOT 208 (συνολικό μήκος μικρότερο από 4 μέτρα) καθιστούν το αυτοκίνητο ευέλικτο, εξαιρετικά εύχρηστο και πραγματικά απολαυστικό στην καθημερινή χρήση.

ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ

Το PEUGEOT 208 σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλού επιπέδου οδική συμπεριφορά, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην οδηγική απόλαυση. Τόσο στην πόλη όσο κι έξω απ’ αυτή, οι αναρτήσεις, το πλαίσιο και το περιορισμένο βάρος του, εξασφαλίζουν άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού, χαρίζοντας στο PEUGEOT 208 τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης και κρατήματος στο δρόμο.

Και στον οδηγό μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης σε κάθε διαδρομή.

MIRROR SCREEN

Με τη λειτουργία Mirror Screen(1) Triple Play, aπολαύστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, συμβατές με Apple Carplay™(2),
MirrorLink®(2) ή Android Auto(2) στην οθόνη αφής 7" του PEUGEOT 208 σας

(1) Στον βασικό εξοπλισμό
(2) Μόνο οι συμβατές εφαρμογές με Apple CarPlayTM, MirrorLink®ή Android Auto θα λειτουργήσουν με το αυτοκίνητο σε στάση ή εν κινήσει, κατά περίπτωση. Ορισμένες επιλογές των εφαρμογών δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθούν όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει. Ορισμένοι τύποι περιεχομένου, που μπορεί να είναι διαθέσιμοι δωρεάν στο smartphone σας, είναι δυνατόν να απαιτούν επί πληρωμή εγγραφή στην αντίστοιχη πιστοποιημένη εφαρμογή για Apple CarPlayTM, MirrorLink®ή Android Auto. Η λειτουργία Mirror Screen ενεργοποιείται μόνο μέσω της τεχνολογίας MirrorLink® (για τα Android smartphones συμβατά με το MirrorLink®), μέσω Apple CarPlayTM (για smartphones με λειτουργικό iOS) και μέσω Android Auto (για τα Android smartphones), υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει κινητό και τηλεφωνική συνδρομή που περιλαμβάνει σύνδεση με το διαδίκτυο.
Οι παραπάνω εφαρμογές είναι διαθέσιμες ανάλογα με τη χώρα.